Celebrity

4. října 2023 07:31

Anna Tejklová

Módní alarm z cen Thálie 2023: Divadelní elegance i legíny k šatům

V sobotu 30. září 2023 se předávaly v Národním divadle Ceny Thálie. Co si oblékly přítomné osobnosti umělecké scény? Módní alarm připravila návrhářka Anna Tejklová.

Emília Vášáryová jako dáma v červeném

Herečka Emília Vášáryová byla jednou z nejlépe oblečených dam. Zvolila krásný sytě červený odstín šatů, který ji jako brunetu rozzářil a omladil. Střih s řasením a mašličkou na boku je lichotivý k postavě a důstojný k události. Moc pěkné.

Kristýna Leichtová v modro-žluté kombinaci vesnice a etna

Herečka Kristýna Leichtová má hezkou ženskou postavu a výjimečnou kombinaci modrých očí k hnědým vlasům. S takovým základem se dá skvěle pracovat. Tento model se však bohužel nepovedl. Šaty působí tuze a těžce, střih i látka ji dělají hodně starší. Herečce nesvědčí kombinace dlouhých rukávů, žádného výstřihu a délky až ke kotníkům.

Pokud měl celek působit „rurálním“ dojmem (odhaduji ze střihu a stylu šatů), vyhodila bych množství táborově a „etno“ vyhlížejících korálků a provázkových náramků na rukou a především pak na nohou. Herečka též oblékla zdejší oblíbený typ slavnostní obuvi, pro který mám pracovní název „úřednické lodičky“. Spolehlivě stylově zabijou vše. Kdyby k modelu měla třeba zářivě žluté extravagantnější boty na podpatku, byl by celek lepší.

Evě Burešové to v téměř svatebních šatech velmi slušelo

Herečka oblékla výpravné saténové šaty, které by klidně mohly být i svatební. Líbí se mi, že se nebála být výrazná a dala si na vizáži záležet i upraveným účesem a šperky. Vypadala skvěle. Zdůraznila bych ale, že tento specifický krémový odstín sluší snědým brunetám, jako je právě Eva Burešová, světlou blondýnku by pohltil a znevýraznil. Zlaté šperky se k šatům s teplým podtónem výborně hodí.

Oceněná a oblíbená Daniela Kolářová oblékla k šatům legíny

Známá a oceněná herečka Daniela Kolářová oblékla na velký slavnostní večer trochu překvapivě pod šaty černé legíny a model doplnila velkou kabelou na rameno. S jejím udržovaným vzhledem a štíhlou postavou by jí jistě slušely i tradiční večerní šaty a psaníčko či malá kabelka do ruky.

Hana Holišová v slušivě minimalistickém stylu bez šperků

Herečka Hana Holišová oblékla jednoduché vypasované šaty v hezkém čerstvě působícím limetkovém odstínu, který jí typově barevně dobře sedí. Povedl se i make-up, jediný detail k doladění bych viděla v podobě chybějících šperků. Stačily by stříbrné náušnice ladící s prstenem.

Herečka Karolína Baranová v šedo-černé hranatosti

Herečka Karolína Baranová oblékla alternativní šedivý a hranatě působící komplet, který doplnila stříbrnými lodičkami v osmdesátkovém disco stylu. Psaníčko je rovněž hranaté a černé stejně jako její účes, takže se k sobě vše barevně a tvarově hodí, přestože celek působí trochu smutně.

Elegantní Radka Pavlovčinová v lila tylových šatech

Radka Pavlovčinová oblékla zajímavé tylové šaty, které by svým střihem a řasením v dekoltu mohly mnoha ženám opticky uškodit. Jí ale sluší, protože má dlouhý krk, je vysoká a štíhlá, takže naopak v nich její postava hezky vynikla a nijak neutrpěla. Jemná lila barva sedne snědým výrazným ženám, takže zde herečka vybrala dobře.

Tomáš Savka s manželkou v bílém

Zpěvák Tomáš Savka se oblékl pánsky tradičně, což mu chválím. Oblek dobře padne, nikde se nekrabatí, lesklé klopy jsou slavnostní a zároveň elegantní. Jeho žena zvolila zajímavé šaty s výraznou drapérií, které by z objemnější dámy mohly udělat trochu přízrak. Jí ale sluší a stylově ladí s účesem i make-upem.

KDO JE ANNA TEJKLOVÁ:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.