Celebrity

7. července 2023 10:24

Kisa Císařová

Hana Holišová promluvila o vysněném protějšku. Prozradila celý seznam požadavků

30+ Otázek Hana Holišová

Hana Holišová (42) je talentovanou umělkyní, která ani v létě nezahálí. Zpívá, hraje a někdy i obojí najednou v muzikálech. Za roli v jednom z nich dostala v roce 2012 Cenu Thálie. Tím se ovšem Hanka nenechala ukolébat a neustále něco tvoří. I tak má ale štíhlá brunetka čas zamýšlet se nad svým vysněným protějškem. Co od něj očekává?

„Smysl pro humor,“ odpověděla Hanka Holišová pohotově na otázku moderátorky Kisy Císařové, jaká věc je pro herečku u jejího protějšku zásadní. Stejně tak je pro Hanku Holišovou podstatné, aby její muž fandil jejímu herectví a zpěvu. „Asi by to bylo fajn, kdyby mu nevadilo, co dělám. A když bude fandit, bude to úplně super,“ prozradila s vtipem sobě vlastním herečka v pořadu 30+ Otázek a svou odpověď navíc doprovodila gestem zdviženého palce. Řeč pak přišla i na vzhled, a také tam má Hanka Holišová poměrně jasno. „Zásadní je asi pohled, ale úsměv je taky důležitý,“ svěřila herečka.

Přečtěte si také: Blažena Holišová byla macechou Hany Holišové. Nikdy spolu nepromluvily

Momentálně ale Hanka žádné randění neřeší. Soustředí se totiž na přípravu velkého koncertu, který se nezadržitelně blíží. I proto vzala pěveckým talentem obdařená herečka štáb pořadu 30+ Otázek na pražský ostrov Kampa, kde se koncert už za pár dní odehraje. Přímo během společné procházky tamní Letní scénou Musea Kampa na břehu Vltavy pak Hanka Holišová zodpověděla všechny zvídavé dotazy, kterých v jejím případě bylo dvaatřicet. „Sedmnáctého července mě tu čeká v sedm hodin večer koncert s big bandem New Time Orchestra. Což je osmnáct báječných chlapů, se kterými už mnoho let hraji a vystupuji, a tak se moc těšíme, že můžeme i tady. Hrajeme opravdu napříč žánry. Na čemž jsme i založili naši spolupráci,“ zasnila se při vyprávění o blížícím se veřejném vystoupení držitelka Ceny Thálie za roli papežky Jany v muzikálu Papežka.

Na koncertě Hana Holišová své fanoušky potěší jazzem, soulem, rockem či popem, ale i dalšími žánry. Přestože je nadcházející koncert pro Hanku zdrojem velké radosti, na stranu druhou ovšem znamená i jisté nervové vypětí. „Nervozitu pociťuji, ano. Mám stres. Mám těšení, ale je to taky pocit zodpovědnosti,“ nechala nahlédnout do svého nitra brněnská rodačka. Cítí se Hanka Holišová víc jako doma v rodném Brně, nebo se z ní už stala Pražačka? A jaké je její oblíbené slovo z hantecu? Ve videorozhovoru v úvodu článku Hanka prozradí i to, kam a kdy vyrazí letos na dovolenou, s kým pojede, a taky jak to má s hudebními i hereckými vzory.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.