Bendová o bojových sportech: Děti v rozvoji podporuje, ale v MMA je vidět nechce

Alice Bendová o MMA

Herečku a moderátorku Alici Bendovou publikum vnímá jako velmi aktivní ženu, která ke sportu vede i své děti. Všechno má ale hranice. Sympatická herečka při rozhovoru pro Prima COOL přiznala, že si neumí představit, kdyby se děti zakoukaly do MMA.

Alice Bendová je velmi krásná žena a na její postavě je vidět, že sport a pohyb jí nejsou cizí. V rámci natáčení pořadu Šatna měla možnost si vyzkoušet MMA, a ač tuto zkušenost vnímá pozitivně, má k bojovým sportům velký respekt. Štíhlé tělo a zdravého ducha si udržuje mírumilovnějšími způsoby, jak prozradila pro při rozhovoru pro stanici Prima COOL.

„Běhání, v zimě snowboard. Miluju pěší turistiku, takže když můžu kamkoliv pěšky nebo i výstupy někam, tak to prostě miluju. A to běhání mám spíš tak, abych se vypotila a abych se hýbala. Co se týká posilování, tak posilovat bych měla,“ zasmála se oblíbená herečka. Řekla přitom, že co se týká jídla, musí se nyní hodně omezovat.

„Já jsem strašně žravá, miluji jídlo, ale samozřejmě jsem ve věku, kdy metabolismus je pomalý. Dřív jsem tu postavu měla úplně zadarmo, tak teď se musím hodně držet. Už to vůbec není tak, že bych si večer klidně dala knedlík,“ prozradila herečka s úsměvem.

Děti a MMA

Alice Bendová má dvě děti, syna Václava a dceru Alici. Obě děti, na což je pyšná, se rády hýbou a dobře se stravují. Ke sportu mají blízko, ale kdyby za maminkou přišly s tím, že se nyní chtějí věnovat bojovým sportům, nadšená by rozhodně nebyla. Uvědomuje si, že každý sport nese nějaká rizika, ale zrovna zápasy MMA jsou pro Alici hranicí, za kterou jít nechce.

„Asi bych z toho neměla úplně největší radost, vzhledem k těm ranám do hlavy. Já myslím, že každá máma tohle nevidí ráda. Stejně tak ale třeba cyklistika je strašně nebezpečná. Vlastně každý sport má nějaké svoje úskalí, ale zrovna to MMA, tak tam ty rány do hlavy... Nechtěla bych jako máma vidět, že mi někdo mlátí dítě,“ dodala herečka otevřeně.

Celý rozhovor s Alicí Bendovou si poslechněte v úvodním videu.

Sdílejte článek
Štítky MMA sport Alice Bendová Šatna COOL

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 5. 5. 2024

Vaše intuice je na vysoké úrovni, Berani, ale možná nejste schopni pochopit, jaké psychické vjemy dostáváte. Emoce, obrazy a symboly, které zachytíte od druhých a z astrální roviny, mohou být nejasné a snadno si je vyložíte špatně. Mohou však být důležité. Zapište si je a podívejte se na ně třeba za den. Pak byste jim měli být schopni porozumět.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.