Celebrity

1. července 2023 06:00

Kisa Císařová

Alice Bendová promluvila o natáčení milostných scén a svěřila se, s kým to bylo nejlepší

30+ Otázek Alice Bendová

Dobře natočená milostná scéna dokáže film či seriál posunout v očích fanoušků o stupeň výš v žebříčku celkového hodnocení. A to přesto, že je od herců a hereček často slyšet, že natáčení milostných scén není rozhodně zdaleka tak zábavné, jak to může působit. Alice Bendová (49), která za svou dosavadní hereckou kariéru natočila nejednu odvážnou intimní scénu, teď dostala přímo položenou otázku, se kterým hercem se jí taková situace ztělesňovala před kamerou nejlépe. A s odpovědí Alice nezaváhala!

Michal Dlouhý, Ondřej Vetchý, Milan Kňažko, představitel odsouzeného vraha Jiřího Kajínka Konstantin Lavroněnko, Václav Noid Bárta v seriálu Svatby v Benátkách…To jsou namátkou herečtí kolegové, se kterými si Alice Bendová střihla milostné, leckdy velmi vášnivé scény. Při nich Alice dokázala navodit pocit skutečné intimity tak autenticky, že na to její fanoušci dodnes nezapomněli. „Se všemi,“ odpověděla bez váhání Alice Bendová na otázku moderátorky, s kým se jí kdy nejlépe točila milostná scéna.

„Kluci, úplně se všemi. Všichni jste byli skvělí a bavilo mě to,“ vzkázala herečka prostřednictvím kamery pořadu 30+ Otázek svým hereckým kolegům. „Každý z mých hereckých partnerů měl něco do sebe a i něco za sebou. Takže mě to bavilo se všemi úplně stejně,“ dovysvětlila Alice Bendová.

Mohlo by vás zajímat: Alice Bendová je na léto připravená: Svou výstavní figuru předvedla jen v plavkách

„Nevycpávám si obličej žádnými nesmysly. Prostě stárnu.“

A je snad někdo, kdo jí naopak nesedl? „Myslím, že nikdo takový není. Vždy jsme spolu nějakou dobu nejdřív točili, takže jsme měli možnost se trošku poznat a určitě nebyl žádný z partnerů takový, že by mi nesedl,“ má jasno herečka, která v současné době tráví poměrně významnou část roku na Tenerife. Svůj úplně první byt si Alice na Kanárském ostrově pořídila před osmi lety. Po čase se ho ale rozhodla zase prodat a pořídila si jiný. „Náš současný byt máme asi dva roky,“ prozradila herečka, která je rovněž majitelkou několika apartmánů, které pronajímá zájemcům o dovolenou u Atlantského oceánu.

Málokdo by to hádal, ale kráska s pronikavým pohledem zelených kočičích očí letos oslaví padesáté narozeniny. Svůj věk nicméně Alice bere s nadhledem a na otázky s ním spojené odpovídá s humorem. „Někdy se cítím líp a někdy se cítím hůř. Tak to prostě je. Věk úplně nehrotím. Nevycpávám si obličej žádnými nesmysly. Prostě stárnu,“ popsala Alice své vnitřní nastavení.

Čtěte také: Alice Bendová o zásnubách s o 13 let mladší láskou: Ano jsem řekla z lítosti

„Do budoucna se spíš bojím toho, že člověka začnou bolet víc klouby a nebude moct dělat všechno, co má rád. To je pro mě horší věc než nějaké vrásky,“ svěřila upřímně herečka, jejíž sestra Andrea je vynikající cukrářkou. A je tak velká perspektiva, že se Alice od své sestry dočká luxusního dortu upečeného z nejlepších surovin a taky z lásky. I když! Dort bude pouze v případě, že se Alice rozhodne padesátiny skutečně slavit. A to teď vůbec není jisté. Proč Alice nechce slavit své narozeniny? Naučila se za dobu, kdy tráví čas na Tenerife španělsky? A jaké je její oblíbené španělské slovo? I na tyto otázky dala herečka odpověď v pořadu 30+ Otázek. Podívejte se na něj na začátku článku. Dozvíte se třeba i to, jak se Alice Bendová udržuje v takové kondici, aby mohla fanoušky stále těšit fotkami v bikinách, a to nejen z Tenerife.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.