Celebrity

11. listopadu 2023 07:30

Vanesa Havlíková

Ivana Jirešová dodržuje neobvyklý jídelníček. Když nestíhám jíst, dám si pivo, říká

Ivana Jirešová (46) se za svou hereckou kariéru představila v mnoha filmech a seriálech, pravidelně vystupuje v divadlech a ve volném čase si ráda zacvičí jógu. Nyní přijala pozvání do talkshow Honzy Dědka a prozradila, proč pije pivo po návštěvě zubaře a proč si před líbáním s Jiřím Langmajerem (57) musela dát panáka.

„Musela. Jinak to nešlo. Fakt jsem se bála a navíc jsem Jirku tenkrát moc neznala, jen z divadla,“ zavzpomínala Jirešová v úvodu talkshow na dávné natáčení s hereckou legendou, kterou tehdy předcházela pověst nepříjemné hvězdy.

Čtěte také: Komplikovaný vztah a nyní stěhování: Ivana Jirešová se loučí s čerstvě plnoletou dcerou

Herečka Ivana Jirešová se kromě smyslu pro humor může pyšnit také krásnou štíhlou postavou, kterou ale rozhodně nemá zadarmo. Pravidelně cvičí jógu a snaží si hlídat stravu. „Jím hodně ovoce, zeleninu a ořechy. Cukru se snažím co nejvíc vyhýbat. Když mám chuť na sladké, dám si datle, fíky nebo nepřislazované sušené ovoce, jako je ananas a mango. Jednou za dva týdny si dám rybu nebo kousek masa a běžné pečivo nejím vůbec,“ prozradila v minulosti v rozhovoru pro web ŽivotvČesku.cz

Pivem herečka nepohrdne

Přestože si Ivana svůj jídelníček hlídá, nápojem z chmele nepohrdne. „Někdy když se nestíhám najíst, dávám si pivo. Chmel je pro nás ženy ve věku dobrý,“ přiznala herečka, kterou jste mohli zaznamenat také v seriálu Vinaři.

Kromě Ivany Jirešové se v talkshow představil také Štefan Margita

Alkoholem se Ivana odměňuje také po prožitém traumatu, které má z návštěv zubních klinik. „Byla jsem u zubaře na dentální hygieně. Z toho mám vždycky trauma, že nepoužívám všechny kartáčky, co mám. A v Dejvicích je krásná pivnice, kde mají čepovanou plzeň. A já jsem si tam s těma krásnýma vyčištěnýma zubama sedla a dala jsem si tam tu plzeň,“ dodala Jirešová v 7 pádech Honzy Dědka, které můžete sledovat vždy v úterý ve 21:35 na Primě.

Ivana Jirešová ve volném čase mimo jiné ráda cestuje:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.