Celebrity

11. listopadu 2023 07:30

Vanesa Havlíková

Ivana Jirešová dodržuje neobvyklý jídelníček. Když nestíhám jíst, dám si pivo, říká

Ivana Jirešová (46) se za svou hereckou kariéru představila v mnoha filmech a seriálech, pravidelně vystupuje v divadlech a ve volném čase si ráda zacvičí jógu. Nyní přijala pozvání do talkshow Honzy Dědka a prozradila, proč pije pivo po návštěvě zubaře a proč si před líbáním s Jiřím Langmajerem (57) musela dát panáka.

„Musela. Jinak to nešlo. Fakt jsem se bála a navíc jsem Jirku tenkrát moc neznala, jen z divadla,“ zavzpomínala Jirešová v úvodu talkshow na dávné natáčení s hereckou legendou, kterou tehdy předcházela pověst nepříjemné hvězdy.

Čtěte také: Komplikovaný vztah a nyní stěhování: Ivana Jirešová se loučí s čerstvě plnoletou dcerou

Herečka Ivana Jirešová se kromě smyslu pro humor může pyšnit také krásnou štíhlou postavou, kterou ale rozhodně nemá zadarmo. Pravidelně cvičí jógu a snaží si hlídat stravu. „Jím hodně ovoce, zeleninu a ořechy. Cukru se snažím co nejvíc vyhýbat. Když mám chuť na sladké, dám si datle, fíky nebo nepřislazované sušené ovoce, jako je ananas a mango. Jednou za dva týdny si dám rybu nebo kousek masa a běžné pečivo nejím vůbec,“ prozradila v minulosti v rozhovoru pro web ŽivotvČesku.cz

Pivem herečka nepohrdne

Přestože si Ivana svůj jídelníček hlídá, nápojem z chmele nepohrdne. „Někdy když se nestíhám najíst, dávám si pivo. Chmel je pro nás ženy ve věku dobrý,“ přiznala herečka, kterou jste mohli zaznamenat také v seriálu Vinaři.

Kromě Ivany Jirešové se v talkshow představil také Štefan Margita

Alkoholem se Ivana odměňuje také po prožitém traumatu, které má z návštěv zubních klinik. „Byla jsem u zubaře na dentální hygieně. Z toho mám vždycky trauma, že nepoužívám všechny kartáčky, co mám. A v Dejvicích je krásná pivnice, kde mají čepovanou plzeň. A já jsem si tam s těma krásnýma vyčištěnýma zubama sedla a dala jsem si tam tu plzeň,“ dodala Jirešová v 7 pádech Honzy Dědka, které můžete sledovat vždy v úterý ve 21:35 na Primě.

Ivana Jirešová ve volném čase mimo jiné ráda cestuje:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.