Celebrity

24. září 2023 07:30

Michaela Vlčková

Honza Dědek vzpomíná na největší výzvu. V roli hosta ho Jan Kraus pořádně vyškolil

POVÍDEJ (38)

Honza Dědek si už 12 let zve zajímavé osobnosti do své talkshow 7 pádů Honzy Dědka. Největší výzvou pro něho bylo, když se naproti němu posadil jako host Jan Kraus. V pořadu Povídej na CNN Prima NEWS se moderátorce Radce Červinkové svěřil, že tehdy mu tekly čůrky po zádech. Jan Kraus ho totiž perfektně vyškolil.

Oblíbenou talkshow 7 pádů Honzy Dědka, která čítá už více než 150 dílů, si každé úterý večer na Primě s radostí pouští mnoho nadšených diváků. Honza Dědek je však přesvědčený, že jen pár dílů se mu skutečně povedlo. „Dvanáct let dělám talkshow a s čistým svědomím mohu říct, že tak deset dílů bylo dobrých,“ myslí si. „Občas mi lidé z okolí říkají, že ty díly jsou dobré, ale já jim nevěřím,“ doplnil v rozhovoru s moderátorkou Radkou Červinkovou.

Velká výzva jménem Jan Kraus

Nejnepříjemnější ze všech dílů pro něho byl rozhovor s Janem Krausem. „Začali jsme v lednu 2011, dělali jsme čtyři díly, pak bylo měsíc volno. Takže v pátém dílu byl Jan Kraus a to byla velká maturita,“ vzpomínal hudební publicista v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS.

„Na začátku jsem totiž neustále poslouchal, že si hraju na Jana Krause, a pak se mi ho podařilo pozvat. Byl ochotný a přijal to,“ vyprávěl Honza Dědek. „Dostal jsem idiotský, geniální nápad, že ho pozvu jako prvního a budu se ho ptát, jestli to dělám dobře, až přijdou další hosté,“ nastínil.

Nicméně se to vůbec nevyvíjelo podle jeho představ. „Samozřejmě to špatně dopadlo, začal se nudit. Je nesmírně chytrý a pohotový člověk, tak začal zlobit, a to jsem cítil čůrky po celém těle. Bylo to zoufalé,“ povzdychl si. „Viděl tam prostor, tak si ho vzal. Byla to skvělá škola, k nezaplacení,“ zamyslel se Dědek.

Pozvat si slavného moderátora do talkshow Dědkovi hodně přineslo. „Naučilo mě to o pořadu více přemýšlet,“ pronesl novinář, podle kterého je diametrální rozdíl mezi tím, jak dělat rozhovory pro tištěná média a jak pro talkshow.

Inspirace

Honza Dědek byl uchvácen dvojicemi, které stály na jevišti a bavily publikum. „Než jsme se s talkshow doklopýtali do televize, trvalo to jedenáct let. Miloval jsem dvojice jako třeba Voskovce s Werichem. Přišlo mi úchvatné, že ti dva chlapi stojí na jevišti, něco vypráví a lidi se smějí. Nikdy jsem ale nenašel toho druhého. A pak se objevila Show Jana Krause,“ řekl a dodal, že se mu Krausův pořad líbil.

Čtěte také: Jan Kraus sbalil obě manželky na humor. Chýlková je vděčná za rodinný klan

„Ono se dá povídat, rozdíl je ale v tom, že nemáš stálého partnera, ale pokaždé někoho jiného, což je celkem osvěžující,“ zamyslel se tehdy Dědek. „Zkusil jsem tedy v lednu 2011 udělat talkshow. Pamatuji si první video, které mělo osmdesát zhlédnutí, což pro mě tehdy byla bomba. Takhle to postupně rostlo,“ vyprávěl.

Honza Dědek se narodil před 51 lety v Praze. Studoval stavební průmyslovku. Poté se vrhl na dráhu hudebního publicisty, má na kontě rozhovory se světovými hvězdami, jako jsou The Rolling Stones nebo Pink Floyd.

Novinář a hudební publicista Honza Dědek s moderátorkou Radkou Červinkovou promluvil také o studiu na střední škole. Dále prozradil, které další tváře by rád viděl ve svém pořadu. Celý rozhovor si můžete poslechnout ve videu výše.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.