Celebrity

16. září 2023 07:00

Vanesa Havlíková

Sandra Pogodová spodní prádlo už nenosí. Podprsenku oblékala, aby měla žlábek

Sandra Pogodová v 7 pádech Honzy Dědka

Herečka Sandra Pogodová (48) v zábavné show u Honzy Dědka prozradila detaily z dovolené na Srí Lance, kam vyrazila kvůli seberozvoji. Kromě cestovatelských zážitků se rozpovídala také o tom, jak nosit spodní prádlo, aby to bylo pohodlné a všechny ženy se tak cítily skvěle.

Sandra Pogodová patří k úspěšným a velmi obsazovaným českým herečkám. Díky neotřelému smyslu pro humor a neustále dobré náladě má mnoho příznivců. Mimo herectví se dnes blondýna věnuje i psaní a její kniha Hoď se do pogody, kterou napsala společně se svým otcem, se stala okamžitě bestsellerem.

Mohlo by vás zajímat: Sandra Pogodová a její trauma z dětství: Do čtyřiceti jsem si myslela, že jsem zrůda

Život Sandry Pogodové není rozhodně žádná nuda. Kromě herectví se ve volném čase věnuje cestování a sebevzdělávání. „Teď jsem se vrátila ze Srí Lanky, hned ze začátku jsem se tam spálila. Idiot jsem si tam sedla do nafukovacího kruhu v bazénu a četla jsem si knížku o seberozvoji, že to pak budu předávat dál na semináři. Tak jsem si nádherně opálila buřty. A pak jsem nakráčela k lidem, chtěla jsem být za chytrou, ale měla jsem opálené pruhy na břiše, takže veškerý respekt byl pryč,“ prozradila herečka detaily z dovolené v 7 pádech Honzy Dědka.

Spodní prádlo Pogodová už nenosí

„Koupila jsem si tam svoje první bombarďáky v životě. Musela jsem, protože jsem si zapomněla zabalit prádlo. Podprsenku nenosím už dávno, to mám dneska jenom kvůli vám, na co bych to nosila, to se nosí, aby to něco drželo,“ smála se Pogodová.

Pohodlné prádlo si nemohla vynachválit. „Já jsem dřív nosila podprsenku jenom proto, abych měla žlábek. Ale nezabalila jsem si ani kalhotky. Tak jsem na Srí Lance sháněla nové, ale oni jsou malí, mají zadky, jako když komár srazí paty. Našla jsem tam pak jeden krámek pro starší a koupila si bombarďáky. Holky, to vám je tak pohodlný,“ libovala si Pogodová, kterou můžete znát například ze seriálu Velmi křehké vztahy. „Sandro, já vím,“ dodala zkušeně Jitka Asterová, se kterou spolu s Lindou Finkovou tvoří trio Sirény.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.