Celebrity

20. června 2022 16:16

Vanesa Havlíková

Problémová Sandra Pogodová: Z konzervatoře mě vylili, o práci si žádám nahoře

7 pádů Honzy Dědka (23) - Sandra Pogodová vzpomíná na první film

Herečka Sandra Pogodová (47) v zábavné show zavzpomínala na své problémové dětství, objasnila vyhazov z herecké konzervatoře a mimo jiné prozradila i to, jak si po celou dobu herecké kariéry shání práci.

Sandra Pogodová patří k úspěšným a velmi obsazovaným českým herečkám. Díky neotřelému smyslu pro humor a neustále dobré náladě má mnoho příznivců. Mimo herectví se dnes blondýna věnuje i psaní a její kniha Hoď se do pogody, kterou napsala společně se svým otcem, se stala okamžitým bestsellerem.

Záškoláctví, hyperaktivita i bojkot představení

Život Sandry Pogodové není rozhodně žádná nuda. Herecký a komediální talent tato usměvavá herečka nejspíše zdědila po svém otci. U Honzy Dědka zavzpomínala také na své problémové dětství a prozradila, že zrovna matematika a čeština nepatřily mezi její oblíbené předměty. „Od třetí třídy jsem chodila za školu. Šla jsem na konzervatoř proto, že tam nejsou zkoušky z češtiny a matematiky. Nejsem studijní typ. Byla jsem hyperaktivní, běhala jsem po venku, koukala, co kde lítá, špatně jsem se učila a i z konzervatoře mě vyhodili,“ vzpomíná na svůj studijní život v 7 pádech Honzy Dědka. Celý rozhovor sledujte v úterý ve 21:35 na Primě!

Podle jejích slov ji z konzervatoře „vylili“ pro prostořekost a bojkot absolventského představení. „Jednou když jsme hráli vodáky z knihy Proč bychom se netopili, jsem to zkoušení strašně bojkotovala a dávala najevo, že se na nás jako na ročník vykašlali. Na generálku přišel pan profesor Laurin, a když to viděl, řekl, že toto nesmí projít premiérou. Měl pravdu, bylo to strašné. Tak se to představení zamázlo a hledal se viník. Takže mě pozvali na kobereček k řediteli a tam proběhla scénka. Ptali se mě, jestli nejsem součástí nějaké party. Řekla jsem, že snad nejsem žádný Timur, a letěla jsem,“ vzpomíná herečka, která navzdory nedokončenému hereckému vzdělání nemá o práci na divadelních prknech či před kamerou nouzi.

Sandra Pogodová si podle svých slov totiž umí práci zařídit na nejvyšších místech. „Požádám si nahoře a ono to vyjde. Dřív jsem se hodně snažila, dělala jsem pro to všechno a pak jsem byla frustrovaná, když to nevyšlo. Teď když mi skončil rozhlas, což byly pravidelné peníze, jsem si říkala, že by bylo fajn nějaké natáčení. Moc se mi nelíbí, co se dneska točí. Nechci toho být tváří, chci nějakou malou roličku, šest sedm natáčecích dnů. Za týden mi zavolali, že pro mě mají epizodní roli – šest natáčecích dnů. Pak roličku ve filmu, dalších šest natáčecích dní,“ pochlubila se herečka Honzovi Dědkovi.

Termíny natáčení Pohádkových 7 pádů Honzy Dědka

  • 18. 6. – státní zámek Opočno
  • 19. 6. – státní zámek Sychrov
  • 24. 6. – státní zámek Kozel
  • 27. 6. – státní zámek Hluboká
  • 1. 7. – zámek Blatná
  • 9. 7. – zámek Loučeň
  • 11. 7. – zámek Nelahozeves
  • 12. 7. – hrad Špilberk
  • 6. 7. – státní zámek Litomyšl

Na jejich nádvořích a v zahradách Honza Dědek vyzpovídá například Ivanu Andrlovou, Jana Čenského, Danu Morávkovou, Michaelu Kuklovou, Václava Vydru, Taťjanu Medveckou, Josefa Dvořáka, Jiřího Mádla, Annu Kameníkovou, Zdeňka Piškulu, Veroniku Khek Kubařovou, Mariku Šoposkou, Jiřího Krampola, ale i nejstaršího žijícího prince Josefa Zímu a režiséra nejpopulárnějších českých pohádek Zdeňka Trošku. Vstupenky na natáčení jsou k dostání v prodejní síti Ticketstream.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.