Honza Dědek přemýšlí o svatbě. Na rozhodnutí má devět dnů

UP-Pohádkových 7 pádů Honzy Dědka (hrady+hosté)

Populární moderátor Honza Dědek neztrácí svoji novinářskou pohotovost ani za kamerami. Předvedl ji i při natáčení znělky k prázdninovému speciálu své talkshow, na které se přijela podívat také jeho přítelkyně Tereza Cibulková. Z celkem běžné návštěvy se možná brzy urodí velký životní krok!

Honza Dědek chystá na léto premiérovou dávku extra rozhovorů. Ve své prázdninové talkshow vyzpovídá hvězdy našich nejhezčích pohádek, proto také pro natočení znělky pořadu oblékl několik legendárních kostýmů.

„Znělku pro speciálních devět dílů Pohádkových 7 pádů jsme natáčeli na zámku Loučeň. Bude plná pohádek, kouzel a převleků. Převlékám se a měním v pohádkové bytosti a známé pohádkové postavy. Kostýmy jsem si zapůjčil z barrandovského fundusu, kde jsou šaty snad ze všech českých pohádek, na které si jen vzpomenete. Překvapilo mě, jak těžký je Rumburakův plášť, má snad osm kilo,“ uvádí Honza Dědek.

Kostýmem čaroděje Viga to začalo

Právě na natáčení znělky a na svého Honzu v kostýmech byla zvědavá i Dědkova přítelkyně Tereza Cibulková. Nejvíce se jí prý líbil v přestrojení za čaroděje Viga, kterého v pohádce o Arabele ztvárnil Jiří Sovák. „Budeš nosit toho Viga i doma?“ zajímala se Tereza. „Jestli myslíš, že to zlepší sexuální život, tak klidně…“ zareagoval pohotově a pobaveně Honza Dědek, s nímž a dvěma psy už několik měsíců sdílí společnou domácnost.

Na to moderátor zauvažoval, zda její návštěva na Loučni nemá ještě jiný důvod. „Na zámku Loučeň probíhají svatby, jsme ale i na Hluboké, kde se točila Arabela, ta se taky nabízí, Špilberk v Brně, to se asi nenabízí, ale jsou tam jiná krásná místa. Mám na to devět večerů, kdy o tom mohu přemýšlet,“ zauvažoval Honza Dědek. Čas na přemýšlení se mu krátí. První pracovní štace mu začíná 18. června na státním zámku v Opočně.

Termíny natáčení Pohádkových 7 pádů Honzy Dědka

  • 18. 6. – státní zámek Opočno
  • 19. 6. – státní zámek Sychrov
  • 24. 6. – státní zámek Kozel
  • 27. 6. – státní zámek Hluboká
  • 1. 7. – zámek Blatná
  • 9. 7. – zámek Loučeň
  • 11. 7. – zámek Nelahozeves
  • 12. 7. – hrad Špilberk
  • 6. 7. – státní zámek Litomyšl

Na jejich nádvořích a v zahradách Honza Dědek vyzpovídá například Ivanu Andrlovou, Jana Čenského, Danu Morávkovou, Michaelu Kuklovou, Václava Vydru, Taťjanu Medveckou, Josefa Dvořáka, Jiřího Mádla, Annu Kameníkovou, Zdeňka Piškulu, Veroniku Khek Kubařovou, Mariku Šoposkou, Jiřího Krampola, ale i nejstaršího žijícího prince Josefa Zímu a režiséra nejpopulárnějších českých pohádek Zdeňka Trošku. Vstupenky na natáčení jsou k dostání v prodejní síti Ticketstream.

Honza Dědek už si život ženáče jednou vyzkoušel a další veselce by se rozhodně nebránil. „Nebylo mým snem se ženit podruhé, na druhou stranu Tereza ji nikdy nezažila, takže bude-li na tom trvat a bude-li to na seznamu úkolů, tak svatba bude, ale třeba mě nechce, že jo,“ ujišťoval se nedávno u své partnerky v reportáži pro Showtime. A ta se nebránila. „To víte, že ho chci,“ odpověděla tehdy rozhodně na otázku moderátorky Tereza.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.