Celebrity

18. května 2023 16:40

Eliška Reiglová

Viděl odvážné fotky Denisy Nesvačilové ex Kolečko? Herečka byla velmi zaskočená

Denisa Nesvačilová o focení pro časopis Playboy

Herečce Denise Nesvačilové (31) se pracovně velmi daří a její popularita stoupá. Nyní ji fanoušci budou obdivovat i na luxusních snímcích v časopisu Playboy, pro který zapózovala, ač se k tomu původně neměla. Při dotazu, zda na její odvážné snímky reagoval její bývalý přítel Petr Kolečko (39) však na chvíli ztuhla a zkrátka jen mlčela.

Vztah Denisy Nesvačilové se scenáristou Petrem Kolečkem byl dlouhou dobu jedním z hlavních témat bulvárních deníků. Chvíli se sice zdálo, že je to právě herečka Denisa Nesvačilová, kdo vyhrál srdce známého scenáristy, pak ale přišel obrovský obrat a Kolečko si v polovině března vzal za manželku Anetu Vignerovou.

Celou situaci herečka snášela špatně, ale jak se říká, nejlepší lék na bolest je čas. Zdá se, že kromě toho je dalším lékem i nafocení snímků, které jí rozhodně dodaly sebevědomí. V nejnovějším vydání časopisu Playboy je totiž nádherná, a to aniž by se ukazovala nahá či ve vulgárních pózách.

Jedinečný zážitek

„Je neuvěřitelné, jak se v Playboyi přesně strefili do mého vkusu, co se týká lokace a celkové vizuální stránky. Prostředí mě nadchlo. A zažít ten luxus, ať už to jsou diamanty, drahé hodinky nebo soukromé letadlo, to je splněný sen,“ řekla Denisa Nesvačilová, která rozhodně patří k nejkrásnějším televizním hvězdám.

„Nebudu říkat, že jsem se nestyděla, ale u těch nejobnaženějších fotek jsem paradoxně ztratila stud díky Veronice,“ neskrývala Denisa své nadšení, které způsobila právě i fotografka Veronika Marx. „Celé to bylo velmi příjemné, já se cítila absolutně komfortně, hranice byly nastavené jasně a bylo o mě krásně postaráno,“ dodala.

Kolečko a ticho

V pořadu Nový den stanice CNN Prima News se Denisa Nesvačilová rozpovídala o tom, jaké pro ni focení pro Playboy bylo a jak se vlastně podařilo ji přimět k tomu, aby tuto příležitost nezahazovala. Přiznala, že svým nejbližším příliš neříkala o tom, že ji v časopisu brzy uvidí. Moderátor Petr Vágner se jí pak zeptal, zda snímky nějak komentoval právě i její bývalý přítel.

Svůdná herečka na moment po tomto dotazu jako by oněměla a pouze zírala. Nakonec se ale na pár slov zmohla. „Ten časopis vychází dneska, myslím si. Teď se to rozváželo ráno na stánky,“ řekla s tím, že je tedy velmi nepravděpodobné, že by Petr Kolečko fotografie dříve viděl. Celý rozhovor si můžete poslechnout v úvodním videu.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.