Celebrity

17. května 2023 09:45

redakce Prima Ženy

Petr Kolečko přišel o hodně. Denisa Nesvačilová vrací úder sexy fotkami pro Playboy

Denisa Nesvačilová pro Playboy

Herečce Denise Nesvačilové (31) se pracovně velmi daří a její popularita stoupá. Ač by se mohlo zdát, že za to může smršť zpráv o jejím nehezky zakončeném vztahu se scenáristou Petrem Kolečkem (39), není tomu tak. Denisa Nesvačilová sklízí ovace diváků za své herecké výkony a brzy ji fanoušci budou obdivovat i na luxusních snímcích v časopisu Playboy. Z rozchodu se scenáristou se herečka nehroutí a naopak působí, že z něj vytěžila větší sebevědomí a šarm.

Denisa Nesvačilová, která momentálně exceluje například v seriálu Půlnoční zpověď i v divadelních rolích, se v pořadu Showtime nechala slyšet, že není dostatečně sexy na to, aby pózovala pro Playboy. A že by měla po třicítce nosit už jen roláky. S tím samozřejmě tým magazínu Playboy nemohl souhlasit a reagoval pozvánkou na focení titulní stránky.

Přečtěte si také: Denisa Nesvačilová se snaží jít životem dál bez osudové lásky. Za Kolečkem udělala tečku

Příliš stará pro Playboy?

Herečka nejdřív nabídce nechtěla uvěřit, sama popsala, že první oslovení vůbec nebrala vážně. „Když jsem jí představil koncept focení, které se mělo uskutečnit v jejím milovaném Londýně, nebylo nutné ji dlouho přemlouvat. Ohledně konceptu focení jsme se naprosto shodli bez dlouhého diskutování,“ říká Ján Bulka, marketingový a PR manažer Playboy magazínu.

Denisa Nesvačilová byla oblečená do sexy spodního prádla a luxusních doplňků v podobě smaragdů, diamantů i drahých hodinek. Jako třešničku na dortu si mohla užít cestu soukromým letadlem do místa focení, které probíhalo v leteckém hangáru.

Nebudu říkat, že jsem se nestyděla, ale u těch nejobnaženějších fotek jsem paradoxně ztratila stud díky Veronice.

Sexbomba z Tábora

„Je neuvěřitelné, jak se v Playboyi přesně strefili do mého vkusu, co se týká lokace a celkové vizuální stránky. Prostředí mě nadchlo. A zažít ten luxus, ať už to jsou diamanty, drahé hodinky nebo soukromé letadlo, to je splněný sen!“ řekla Denisa a dodala: „Focení ve studiu, které je zařízeno v eklektickém bohémském stylu s vintage a starožitnými kousky, jsem si neskutečně užila! Spolupráce s celým týmem byla excelentní.“ Pod taktovkou fotografky Veroniky Marx vznikly rafinované sexy snímky s podtitulem „Sexbomba z Tábora“. Najdete je už v červnovém čísle Playboye.

„Nebudu říkat, že jsem se nestyděla, ale u těch nejobnaženějších fotek jsem paradoxně ztratila stud díky Veronice,“ neskrývala Denisa své nadšení. „Celé to bylo velmi příjemné, já se cítila absolutně komfortně, hranice byly nastavené jasně a bylo o mě krásně postaráno,“ dodala.

Autoři focení s Denisou Nesvačilovou pro Playboy: O image Denisy Nesvačilové se postarala kreativní make-up artistka Koki a o styling Denisa Přikrylová. Backstage fotografie nafotila Chloe Ann Smith a image video natočil Filip Daitl. Focení a natáčení proběhlo ve vzduchu, v hangáru a ve studiu The Old Lace Factory ve východním Londýně. Na projektu kooperoval česko-britský tým.

Sdílejte článek
Štítky fotografie Londýn Velká Británie časopis herec sebevědomí Playboy Denisa Nesvačilová Tábor Showtime Petr Kolečko hangár

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.