Celebrity

6. května 2023 10:03

Josef Šťastna

Denisa Nesvačilová se snaží jít životem dál bez osudové lásky. Za Kolečkem udělala tečku

Denisa Nesvačilová prožívá nejhorší chvíle života

Scenárista Petr Kolečko (39) dal předností okouzlující modelce Anetě Vignerové (35) před temperamentní herečkou. Denisa Nesvačilová (31) se těšila na svatbu, nyní ale chápe, že životem musí jít dál i bez osudové lásky. Tvrdí, že za silným příběhem udělala už tečku.

Ještě před pár týdny se těšila na spokojený život po boku charismatického scenáristy. Uběhlo pár dnů a Denisa Nesvačilová je svědkem toho, že Petr Kolečko a Aneta Vignerová se chystají na druhého potomka. To musí být pro herečku složité až zraňující. Nesvačilová je ale velmi silná žena. Tvrdí, že se určitě dokáže posunout a jít životem dál i bez osudové lásky.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jak poznáte psychopata? Toto jsou znaky, kterého ho odhalí

Scenárista Petr Kolečko už Nesvačilovou neřeší. Herečka se tedy upnula k práci. Radost má z představení s názvem A je to venku! Na divadelních prknech opravdu exceluje. „Bylo to pro mě měsíc a půl dlouhé utrpení, byla to titěrná herecká laboratoř a takové nervy před premiérou jsem ještě nezažila. Ještě teď se klepu a myslím, že se budu klepat až do třetí skleničky prosecca,“ řekla CNN Prima NEWS Nesvačilová.

Nápaditě vyřešené změny prostředí dávají na jevišti prostor také místu, na kterém i král je rád sám – toaletě. A tak se nabízela otázka, co by do ní Denisa ze svého života nejraději spláchla. „Asi všechny možný starosti a rodinný strasti i smutky, třeba když mi před Vánoci umřela babička s dědou,“ svěřila se herečka pro CNN Prima News.

Emotivní byl zřejmě i mediálně propíraný devítiměsíční vztah se scenáristou Petrem Kolečkem, který namísto plánovaných romantických dovolených skončil svatbou s Anetou Vignerovou. Mohla herečka takový konec i díky vtípkům, které se na adresu tria Vignerová–Kolečko–Nesvačilová, vyrojily, vůbec čekat?

„Nevím, jestli jsem něco čekala nebo nečekala, ale jsem v jádru veselý člověk a bojovník. Myslím tedy, že mě jen tak něco nerozhází. Vím, že to zní klišovitě, ale já mám opravdu poslední tři roky tolik práce, že moc nestíhám sledovat něčí vtípky,“ řekla pro Showtime Nesvačilová.

A setkala se v době, kdy zkoušela, s falší? „To tak je, ale kdo se s tím nesetkal?“ odpověděla. „Lidi jsou na sebe falešní celý život a ve všem možném. A mě to strašně štve,“ připustila.

Dobrou zprávou pro ni je, že se jí podařilo celou situaci okolo Kolečka uzavřít. „Udělala jsem naprostou tečku a teď dělám tečku za tímto skvělým představením a těším se na to, co přijde dál.“


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.