Celebrity

5. května 2023 15:08

Josef Šťastna

Aneta Vignerová promluvila o miminku. Petr Kolečko se už těší na další porod

Scenárista Petr Kolečko (39) definitivně zapomněl na herečku Denisu Nesvačilovou (31) a užívá si nádherné dny po boku manželky Anety Vignerové (35). Modelka září spokojeností a začala se zakulacovat. Objevily se spekulace, že je těhotná. Nyní prozradila, že miminku se bránit nebude.

Novomanželé se znovu začali objevovat na společenských akcích a zářící Aneta Vignerová je ozdobou každého večírku. Vedle ní se usmívá její milující manžel Petr a zdá se, že dvojice už definitivně zapomněla na peripetie kolem herečky Nesvačilové, která si na úspěšného scenáristu v minulosti intenzivně myslela.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Vychutnejte si Denisu Nesvačilovou v seriálu Půlnoční zpověď

Nejeden pozorný čtenář bulváru také zaregistroval, že modelka začala nabírat kolem bříška. Začaly se objevovat spekulace, že tříčlenná rodina se rozroste a malý Jiřík dostane brzy sourozence. Aneta dlouho tyto hlasy nekomentovala a nechtěla reagovat ani na přímý dotaz redakce Prima Ženy, zda je opravdu v očekávání.

Nakonec se manželé vyjádřili pro Blesk. Petr Kolečko vtipkoval, že na další porod je již připraven.

„Moc se těším na porod, rodit budeme do vany. Akorát to zkusíme s vypuštěnou vodou, tak snad se nám podaří sehnat nějakou ergonomickou vanu,“ sdělil Kolečko s geniálním humorem, který ho již v minulosti proslavil.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jak zjistit, že váš partner nemluví pravdu?

Jeho slova pak přeci jen korigovala okouzlující partnerka, která si užívá, že rodinná láska zvítězila nad energií, se kterou Kolečka lovila herečka Nesvačilová. Vignerová uvedla, že miminku se určitě bránit nebude. „Miminko nečekáme, do budoucna to ale nevylučujeme. To by nebyl Petr, aby si z toho neudělal legraci,“ doplnila modelka, která tak oficiálně potvrdila, že je na další dítě připravená.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.