Celebrity

12. dubna 2023 11:30

Marie Makovská

Petr Kolečko o svatbě a životních rozhodnutích. Někdy je lepší, když o vás píšou lži

Show Jana Krause (14) - upoutávka

Petr Kolečko (39) se v posledních měsících zaryl do povědomí veřejnosti. Ne však svou prací scenáristy, přestože je rozhodně zajímavá, ale spletitými vztahy. Co ho na celé situaci nejvíc štve a jaký je jediný způsob, kterým by se k ní byl ochotný vyjádřit?

Petr Kolečko má za sebou hned několik úspěšných scénářů k seriálům i filmům a umělecky působil také na divadelních scénách. Během posledního roku se o něm však psalo více ve spojení se vztahy než s prací. Sám přitom v Show Jana Krause prozradil, že pokud by měl uvádět věci na pravou míru a nějak se k nim vyjadřovat, udělal by to právě prostřednictvím své práce, tedy filmu.

Spletité vztahy

Celý příběh, který doposud víří vody médií a sociálních sítí, začal v roce 2022, kdy Petr Kolečko, tou dobou ve vztahu s modelkou Anetou Vignerovou (35), s níž má malého syna Jiříčka, začal randit s herečkou Denisou Nesvačilovou (31). Od té doby se tento trojúhelník několikrát převrátil. A zatímco s počátkem roku 2023 si všichni mysleli, že vztah Vignerové a Kolečka je už minulostí, protože se scenárista stále více ukazoval na veřejnosti s Nesvačilovou, vyšla najevo nečekaná zpráva. Petr Kolečko s Anetou Vignerovou potvrdili svatbu, která proběhla v polovině března.

Reakce všech tří nasvědčují tomu, že by byli raději, kdyby se o nich a jejich vztazích vůbec nepsalo. Jako známé osobnosti se ale zkrátka těší velké pozornosti veřejnosti, a tím i médií. Detailní podrobnosti svých příběhů samozřejmě znají jen oni a jak se říká, nikdo z nás jim při tom nesvítil.

Nicméně Jan Kraus, který pozval Petra Kolečka jako hosta do své talk show, naťukl i toto téma a poblahopřál scenáristovi k čerstvému sňatku. Řeč se rychle stočila na to, co se píše v médiích. „Žádná pravda nesmí stát v cestě dobré historce,“ řekl Petr Kolečko s tím, že se bylo možno dočíst v novinách leccos. „A nějak tak to je přibližně pravdivé,“ dodal. „Někdy je ale lepší, když o vás píšou lži než pravdu. O někom je lepší lež, o někom pravda… Já jsem taková křížená varianta.“

Životní rozhodnutí

Celkově to pak shrnul s tím, že člověk prochází životem a dělá nějaká rozhodnutí, která můžou být iracionální a trochu divočejší. Nicméně oba pánové se rozohnili nad rolí bulváru, který má tendenci zveličovat a zároveň moralizovat. „Oni píšou, to se mi líbí, že za to vlastně můžeme my, že to oni píšou. Že to je vlastně naše vina, že přeci kdybychom se takhle nechovali, tak oni to nepíšou. A vlastně nám nadávají za to, že to píšou,“ posteskl si umělec a podotkl, že kdyby se k tomuto tématu chtěl jakkoli vyjadřovat, bylo by to prostředky, které jsou mu vlastní, tedy, že by napsal film.

„Co v těch příbězích chybí, jsou pohnutky lidí, které můžou být různé. Já tady nebudu mluvit za svoji ženu nebo za někoho jiného. Byla by velká lež tvrdit, že jsem se nedopustil nějakých omylů. Ale ty postavy můžou být různé. A ten bulvár, to je jen takový povrchní výběžek z toho. Takže kdybych já podle toho dělal nějaký film, chtěl bych to dělat s nějakou hlubší psychologií a třeba bych některé ty věci uvedl na pravou míru, což asi nebudu dělat tím, že to budu někde říkat,“ uzavřel Petr Kolečko, kterého můžete vidět ve středu ve 21:35 na Primě.

Přečtěte si také: Alex Mynářová byla obviněna, že opustila manžela. Kritikům ukázala rodinu

Kouzelník pro novomanžele

Dalším hostem, který přišel na pódium a měl být překvapením pro novomanžele, byl Martin Obdržálek neboli iluzionista Obinn Magic. Petr Kolečko opatrně poznamenal s odkazem na svoje nedávné zranění, jehož pozadí nechtěl vysvětlovat, že doufá, že ho nebude chtít kouzelník rozřezávat. „Asistentku občas přeříznu, ale dneska to nebude,“ uklidnil ho Obinn Magic a pokračoval: „Pane Kolečko, já bych vám chtěl pogratulovat k vašemu svazku manželskému a chtěl bych vám ukázat takovou jednu klasiku všech klasik. A já vás to kouzlo naučím. To je ode mne takový svatební dar. Akorát budu potřebovat, abyste se mnou spolupracoval.“ Toto kouzlo má pro Obinna Magica zvláštní význam, neboť to bylo první kouzlo, které se naučil. To mu bylo prý asi šest let. A aby o nic nepřišel, bude se kouzlu s šátkem I kouzelné formuli učit i Jan Kraus.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.