Celebrity

11. dubna 2023 12:20

Josef Šťastna

Alex Mynářová byla obviněna, že opustila manžela. Kritikům ukázala rodinu

Kolik si na Hradě vydělal Mynář?

Podnikatel Vratislav Mynář (55) ukončil své působení na Hradě a politickým zákulisím začaly kolovat spekulace, že ho zároveň opustila jeho půvabná manželka Alex (39). Všechny drby ale paní Mynářová vyvrátila rodinnou fotkou.

Pravá ruka Miloše Zemana (78) a vlivný podnikatel Vratislav Mynář se stáhl z pražského života a většinu času tráví v milovaných Osvětimanech, kde vlastní několik nemovitostí. Alex Mynářová i s dětmi zůstala v Praze, což vyvolalo spekulace, zda vztah náhodou neprochází kritickou fází.

Mohlo by vás zajímat: Podívejte se, jak bydlí Vratislav Mynář a jeho rodina

Stojí za povšimnutí, že na drby dokonce reagoval i Jakub Janda, který si jako zakladatel neziskové organizace Evropské hodnoty klade za cíl bojovat s dezinformacemi a uklidňovat rozjitřené nálady ve společnosti. Ten tvrdil, že Mynářová manžela opustila, protože mu došly peníze a moc. Mynář přitom po odchodu z Hradu o své jmění nepřišel.

Mohlo by vás zajímat: Podívejte se, jakým majetkem disponuje Vratislav Mynář

„Alex Mynářová naplňuje všechny stereotypy a pár dní po konci desetiletého vládnutí vlekaře s ním končí. Moc a peníze došly. Roztomilé je, jak generální ředitel Českého rozhlasu předstíral, že je skvělá novinářka, a dal jí trafiku jen proto, aby se zavděčil hradní mafii,“ napsal 20. března na svém facebookovém profilu muž, který úzce spolupracuje se současným prezidentem Petrem Pavlem (61). Kde tuto informaci vzal, strážce evropských hodnot nespecifikoval.

Alex Mynářová přitom vysvětlovala, že manželství dál funguje bez ohledu na to, zda její manžel je na Hradě, či nikoliv. V rozhovoru pro bulvární web Expres.cz dokonce vysvětlila, že sama manželovi navrhla, aby si odjel odpočinout do Osvětiman. „Manžela si teď moc neužíváme. Bude delší čas na Moravě, v řádů měsíců. Myslím, že to po vypjatém a hektickém finiši ve funkci potřebuje. Byla jsem to já, kdo mu to navrhl a na nějaký čas ho uvolnil z rodinných povinností,“ vysvětlila matka dvou synů.

Hodně se toho řeklo, hodně napsalo… jedině spolu. ♥️

Posted by Alexandra Mynářová on Monday, April 10, 2023

Mynářová se rozhodla, že Jandovi a všem lidem, kteří tvrdí, že manžela opustila, rázně zavře pusu. Na svém facebookovém profilu sdílela rodinnou fotku, ze které domácí pohoda jen tryská. „Hodně se toho řeklo, hodně napsalo... Jedině spolu,“ uzavřela drby o rozchodu snímkem, který vznikl na Velikonoce.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.