Celebrity

14. března 2023 13:54

Josef Šťastna

Sledovali i moje děti a chystali vloupání do našeho domu, oznámila Alex Mynářová

Kolik si na Hradě vydělal Mynář?

Podnikatel Vratislav Mynář (55) už ukončil své působení na Pražském hradě, ale klidné dny nezažívá. Jeho manželka Alex Mynářová (39) nyní na svých sociálních sítích uvedla, že její rodinu sledovali hackeři.

Alex Mynářová, která je matkou dvou synů, na svém facebookovém profilu upozornila na článek novináře Jaroslava Kmenty. Ten napsal, že rodina Vratislava Mynáře byla sledována hackery. Další lidé dokonce měli údajně v plánu vstoupit do domu, kde bývalý hradní kancléř bydlel.

„Novinář Jaroslav Kmenta publikoval důkazy o tom, že naše rodina, včetně našich malých dětí, byla sledována hackery ze skupiny Ztohoven. Ti dokonce plánovali vloupání do našeho domu, což nazývali uměleckým projektem. Překvapuje mě, čemu všemu se v naší zemi dnes říká umělecký projekt. V mé terminologii jde o narušení soukromí,“ napsala Alex Mynářová na svém Facebooku s tím, že skupina měla prohledávat také jejich popelnice.

Co chtěli dělat uvnitř Mynářova domu?

Jaroslav Kmenta své závěry publikoval v magazínu Reportér, uveřejnil také snímky, které se hackerům podařilo získat. „Probourali se dokonce do bezpečnostního systému nemovitosti. Jde samozřejmě o zásah do soukromí Mynářových, hackeři ovšem tvrdí, že tím testovali ochranu sítě politiků. A Mynář z toho vyšel tak, že kdyby nějaká cizí tajná služba chtěla, snadno by do jeho sítě pronikla,“ napsal Kmenta s tím, že podle něj se jedná o průlom do osobnostních práv rodiny Vratislava Mynáře.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Kolik zvířat ulovil Vratislav Mynář v oboře?

Podle Kmenty dokonce skupina Ztohoven uvažovala, zda by bylo možné vniknout přímo do nemovitosti a uvnitř domu udělat nějaký umělecký projekt. „Kritické debaty uvnitř Ztohoven umělecký projekt raději odpískaly,“ doplnil Jaroslav Kmenta s tím, že špatně zabezpečené objekty významných státních úředníků mohou být možným bezpečnostním problémem pro celý stát.

Sdílejte článek
Štítky rodina dům Miloš Zeman Vratislav Mynář Pražský hrad soukromí hacker Jaroslav Kmenta Ztohoven Alexandra Mynářová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.