Nadšená Nesvačilová. Tak temnou postavu jsem ještě nehrála, raduje se z nové role

Půlnoční zpovědˇ (1) - upoutávka

Dosud byla Denisa Nesvačilová (31) známá spíše rolemi praštěných mladých děvčat. V nové minisérii ovšem dostala příležitost ztvárnit komplikovanější postavu, která zamíchá dějem a životy ostatních hrdinů. Proto si natáčení užila, jak říká.

Děj nové detektivní minisérie se odehrává v několika časových rovinách a představuje divákům v hlavních rolích dvojici odcizených sourozenců Stelu a Alberta ztvárněných Markétou Plánkovou a Markem Lamborou, kteří ve svých profesích – ona je vztahová terapeutka, on kněz – fungují pro své okolí, navzdory osobním traumatům z minulosti.

Výraznou roli v novince získala také pohledná rusovláska Denisa Nesvačilová, kterou si diváci Primy oblíbili už jako Karolínu v seriálu Slunečná. Ze scénáře je herečka přímo nadšená, protože na své postavě se mohla patřičně vyřádit.

Na začátku příběhu mini série Půlnoční zpověď, kterou můžete sledovat každou středu na Primě nebo na prima+, se stane vražda, která zasáhne a ovlivní životy všech protagonistů. Oběť zločinu před smrtí zákeřně rozehrála svou hru o tašku plnou diamantů a sama doplatila na vlastní intriky. Téma příběhu je hledání pravdy, která může mít spoustu podob a interpretací, a také přetvářka, kterou mají v sobě všichni, když v různých situacích života předstírají, že jsou jiní a lepší. Pravá skutečnost vždy jen záleží na úhlu pohledu pozorovatele.

Konfliktní a bezohledná zlatokopka

Denisa Nesvačilová byla dosud obsazována do rolí, které dobře pasovaly k jejímu vzhledu. Diváci ji tak znají většinou jako trochu praštěnou mladou ženu v dobré náladě a s velkými ambicemi. Půlnoční zpověď jí dala příležitost vyzkoušet si něco jiného.

„Hraju konfliktní ženu, jejíž bezohledné chování ovlivní osudy všech osob. Od mé postavy se odvíjí běh celého seriálu. Jde o influencerku, sobeckou intrikánku, která nezná míru, stud a všichni jsou pod její úroveň. Provdala se do bohaté rodiny a v tu chvíli začal její strmý pád,“ přiblížila Denisa Nesvačilová, jaká je její seriálová postava. Přestože si natáčení užila, označila ho zároveň za velmi náročné.

„Kvůli Marianně jsem netočila snad jediný normální obraz. Navíc se ty scény dělaly několikrát, protože se točil dialog s někým a následně jsem hrála sama do kamery, což je nesmírně těžké. Bylo to vyčerpávající a asi jsem nezažila víc koncentrovanou práci než na tomto projektu. Pokaždé, když jsem odcházela domů, byla jsem psychicky rozbitá, nebylo mi ze sebe dobře a poprvé v životě jsem si říkala, že jsem ráda, že na mě doma nikdo nečeká. Tři měsíce jsem totiž domů nenosila nic hezkého. Z toho nejde jednoduše vystoupit, když točíte tak často a nic jiného. To zlo v sobě musíte neustále držet, a to mě nesmírně vyčerpávalo. Tak temnou postavu jsem vážně ještě nehrála,“ řekla otevřeně.

Podívejte se na zlatokopku Mariannu v podání Denisy Nesvačilové. Takovou mrchu by chtěl doma málokdo:

Denisa Nesvačilová nekrývá, že v reálném životě by s takovou dívkou určitě nekamarádila. „Je totálně toxická, povrchní a hloupá. Nemám to ráda, neměla bych si s ní o čem povídat a neuvěřitelně by mě rozčilovala. Asi bych neměla příležitost zjistit, že to má v životě těžké, protože bych si takovou osobu do života vůbec nepustila," říká jasně mladá herečka, která si v poslední době prošla nebývale turbulentním vztahem s režisérem Petrem Kolečkem.

Čtěte více ke vztahu Kolečka a Nesvačilové: Chci být sám, napsal Kolečko Nesvačilové. Druhý den se oženil

Ještě zrzavější

Zrzavých hereček se na československé scéně pohybuje jen poskrovnu. Barva vlasů je pro Denisu Nesvačilovou předností, kterou dokáže přizpůsobovat tomu, co zrovna dělá.

„Kvůli Půlnoční zpovědi bylo potřeba, abych měla barvu více zářivější, abych byla hodně výrazná,“ prozradila ještě Nesvačilová, která byla málem vrcholovou sportovkyní.

Více o hercích s nové minisérie: Sabina Laurinová v nové roli řeší nedostatek sexu. Jak se cítila v podvazcích?

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima premiéra Slunečná Denisa Nesvačilová televizní seriál Půlnoční zpověď herci seriálu Půlnoční zpověď prima+

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.