Celebrity

9. ledna 2023 14:00

redakce Prima Ženy

Vrcholový sport vyměnila za herectví: Denisa Nesvačilová řekla, v čem se podobají

Dobré zprávy (11) - upoutávka

Herečku Denisu Nesvačilovou (31) pravidelně vídáme coby sportovní moderátorku v oblíbeném rodinném seriálu, ne každý ale ví, že kdyby v minulosti sport nevyměnila za herectví, mohlo být všechno jinak. Pomyslné role by se obrátily a mohli bychom slýchat právě o jejích gymnastických úspěších. V čem se jí však svět sportu nelíbí?

Jako moderátorka Gita miluje Denisa Nesvačilová především hokejisty a fotbalisty. S jedním z nich dokonce měla v oblíbeném seriálu žhavý románek téměř v živém vysílání. Ve skutečnosti je ale rusovlasé herečce, o které se poslední dobou psalo zejména v souvislosti s jejím komplikovaným milostným životem, bližší jiné sportovní odvětví.

Ještě než se vydala na hereckou dráhu, dlouhodobě se věnovala vrcholovému sportu. Moderní gymnastiky se pak vzdala kvůli zdravotním problémům, na sportovní svět ale nevzpomíná v tom nejlepším slova smyslu.

Ohromná závist

„Ve sportu jste vychováváni a zaměřeni na výkon a výkon je o vítězství. A to s sebou nese ambice, touhu zvítězit. Ve sportu je často obsesivní touha vyhrávat, člověk chce výsledky a frustrace z neúspěchu je asi daleko větší než v jiných oborech. A to s sebou nese závist a rivalitu,“ řekla Denisa Nesvačilová pro magazín 5plus2.

Velkým limitem v gymnastice se pro Denisu Nesvačilovou stalo zranění, po kterém nebyly prognózy ze strany lékařů příznivé. Rehabilitace nakonec herečce z nejhoršího pomohly, ale tou dobou už měla jasno o tom, že herectví je pro ni lákavější než sport.

Podobné světy

Z Hollywoodu se každou chvíli nesou příběhy o hereckých kolezích, kteří ve filmu či seriálu sice působili jako přátelé, ale jakmile kamery zhasly, panovala mezi nimi nevraživost. Podobná atmosféra se občas objevuje i v českém showbyznysu, a to právě z důvodu závisti.

„Když herec dva roky nezavadí o práci, tak z toho nemůže být v pohodě, protože není nakrmen úspěchem. A pak ho štve někdo, kdo jde z role do role, a tím pádem v pohodě je. Zvláštní je, že by člověk řekl, že vám budou dobrou roli nebo úspěch závidět více ženy, ale není to tak. Alespoň v mém případě. Mám to tak 50 na 50, což i mě samotnou překvapuje,“ dodala Denisa Nesvačilová.

Nejistá práce

Pracovní budoucnost aktuálně řeší i coby Gita v seriálu Dobré zprávy, na jehož další díl se můžete těšit v pondělí večer na Primě. Její šéf Vladimír Polívka, pro něhož je Denisa téměř osudovou seriálovou kolegyní, vyhlásil cílevědomé vedoucí Mirce válku. Oba mají přijít se svým konceptem vysílání. Vedení televize pak rozhodne, jakým směrem se oblíbená relace bude ubírat dále. To ale mezi zaměstnanci logicky rozvíří debatu i obavy.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.