Pondělní večery na Primě rozzáří Dobré zprávy. Těšte se na lásku i útrapy

Dobré zprávy - střihák

Obyčejná milá holka z vesnice si plní svůj velký sen a zkouší štěstí ve slavné televizní redakci. Natálie Halouzková si jako Bára začíná po nepříjemném přivítání zvykat a sbližuje se se svými kolegy. S některými dokonce více, než by čekala. Osud ji spojí i s nepřístupným šéfem. Životních kotrmelců se dočkal také její bratr Michal, který zůstal sám na výchovu malé dcerky. Po jeho boku však stojí kamarádka Fany, jíž není lhostejný ani boj místních proti výstavbě nové přehrady. Další pokračování rodinného seriálu Dobré zprávy uvidíte již v pondělí ve 20:15 na Primě.

Ani v novém roce si hrdinové věhlasné redakce a malé vesničky moc klidu neužijí. Obyvatelé Dolních Zahrádek budou i nadále řešit nevítanou stavbu přehrady, kterou jim navíc zkomplikuje prohnaný právník, jenž je nalákal do svých sítí. Namísto pomoci má v plánu je přelstít a obrat o peníze. Naštěstí jeho fintu prokoukne Bára s Fany a vymyslí na něho past.

Ačkoliv jim jejich plán nevyjde, zdánlivě bezvýchodnou situaci nakonec vyřeší všetečná Jiřina, které se povede právníka před ostatními sousedy usvědčit. Náhodně se s Krejcarem v podání herce Vojtěcha Eflera, kterého jsme jako lumpa vídali i v seriálu 1. MISE, seznámí v baru a padnou si do noty. Alkoholem omámený právník se jí ke svým podvodům přizná a pohotová Jiřina si jeho doznání nahraje na telefon.

Bára odhalí tajemství Karla Kunce

Kromě vykutáleného Krejcara má Natálie Halouzková, která kvůli roli Báry prošla razantní změnou vizáže, plnou hlavu slavného kolegy. Nikoliv však coby nové lásky. Karel Kunc v podání Igora Chmely totiž bývá mrzutější než obvykle a kvůli jednomu ztracenému balíčku dokonce vyšiluje doslova jako blázen. Když zásilku sympatická rusovláska našla a uvnitř zahlédla léky na rakovinu, dovtípila se, že moderátor řeší zákeřnou chorobu. Jenže všechno je trochu jinak a mladá novinářka se nakonec jako jediná z redakce dozví, že vážně nemocná je Kuncova manželka. Získá tím v ní nepřístupný Karel nečekanou oporu?

Konec lásky mezi Zlatíčky?

V práci se zvídavé zrzce Báře začíná dařit a má za sebou hned několik úspěšných tahů. Osvědčila se její spolupráce se Šimonem, a tak si ji bývalý vojenský reportér vymíní jako svou asistentku nastálo. Jejich pracovní sbližování je trnem v oku nejen vedoucí vydání Mirce, ale i Moně. Divácky milovaná dvojice Zlatíček tvoří zamilovaný pár už jen naoko, ve skutečnosti se jejich vztah každým dnem rozpadá. Krásná Mona proto na nic nečekala a sbalila geniálního miliardáře v podání Marka Vašuta.

Sbližování Báry a šéfa Ondřeje

Šimon není jediný, s kým si Bára rozumí. I když dlouho neměla moc příležitostí poznat lépe svého šéfa Ondřeje, díky náhodě se to změnilo. Pamatujete si, jak se Vladimíru Polívkovi jako televiznímu producentovi rozbilo auto a milá dívka mu nabídla odvoz? Jenže i její auto se porouchalo, a dvojice tak musela strávit noc v lese. Přes prvotní neustálé hádky si nakonec dokázali poradit a jejich dobrodružství vůbec nebylo tak špatné, jak se zpočátku zdálo. Najdou si tito dva k sobě opět cestu? Nebo bude muset zasáhnout osud a znovu je neplánovaně spojit? Může z toho být láska?

To Bářina nejlepší kamarádka Fany má ve svých citech jasno. Už delší dobu se snaží získat srdce Bářina bratra Michala, ale on jako by byl slepý. Hlídání malé dcerky Viktorky bere pouze jako přátelskou výpomoc, stejně jako pozvání na oslavu narozenin společného známého. Zatímco Fany je natěšená a dá si extra záležet, aby jí to slušelo, Michal celou akci na poslední chvíli zruší. Kudrnatá dívka se tak nakonec ocitne v náručí okouzlujícího fešáka. Kdy si Bářin bratr uvědomí, co k němu Fany cítí? Dojde mu to včas a dá jejich vztahu šanci? Nebo Fany najde lásku jinde? Nezapomeňte sledovat osudy hlavních hrdinů seriálu Dobré zprávy každé pondělí od 20:15 na Primě.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.