Takhle ji možná neznáte. Ivana Korolová představuje svou hudební novinku

Dobré zprávy (8) - upoutávka

Vždy usměvavá Ivana Korolová (34) září nejen v seriálové novince coby stážistka ve slavné redakci, ale daří se jí i na hudebním poli. Aktuálně vydala vánoční singl Pár svařáků. Dalo by se říci, že cukroví, salát, dárky a další zvyklosti zabalila do sobě blízké vánoční diskotéky, do které vložila svůj postoj k těmto svátkům.

Sympatická Ivana Korolová není jen úspěšná herečka a dabérka, ale také zpěvačka. Po debutovém albu Kruhy, které vyšlo před třemi lety, a několika dalších singlech přichází s novinkou. Tentokrát vánoční. Píseň Pár svařáků na vás nedýchne jen typickou kouzelnou atmosférou nadcházejících svátků, ale pěkně vás rozparádí a nabudí.

Myšlenka vánočního singlu se v Ivaně probudila už v loňském roce. Text je původně ze šuplíku, společně s Lukášem Chromkem ho ale vypilovali a oblékli do synthpopové hudby okořeněné obdobím osmdesátek a devadesátek.  „Cukroví, salát, strom, věnec, dárky, zabalit, ustrojit, uvařit. Stejně se to vždycky nějak stihne, tak hoďte stres za hlavu a vyrazte s tím, koho máte rádi, ven, třeba na pár svařáků –⁠ a atmosféra Vánoc vás zahřeje raz, dva… tři,“ láká k poslechu Ivana Korolová, která vystoupí se svou kapelou v úterý 13. prosince v pražském podniku Café v lese.

Nový videoklip Ivany Korolové

Zpěvačka vsadila na kreslený videoklip, protože evokuje pohádky, které jsou s Vánoci spojené. „Nápad na animovaný klip vlastně vznikl v hlavě Jana Kočího, se kterým se léta známe a který mi společně s VJ Dejou dělá všemožnou grafiku a taky projekce na koncertech. Propojil mě s výtvarníkem Toffuem, který se postaral o ilustraci a animaci. Dala jsem klukům volnou ruku a jen řekla nějaké svoje postřehy a nápady, když jsem viděla storyboard. Jinak pro mě byl klip velkým překvapením. Nedovedla jsem si představit, jak to celé bude vypadat. A musím takhle veřejně poděkovat tomuhle týmu. Jsem šťastná za to, jaké lidi kolem sebe mám,“ dodává Ivana, kterou diváci znají nejen jako hlas legendární Lízy Simpsonové, ale i coby stážistku Jitku v seriálu Dobré zprávy.

Té se ale v televizní redakci ani přes veškerou snahu moc nevede a nepomáhá jí ani zastání v podobě tety Mirky. Její návrhy témat či příprava výrazně pokulhává za šikovnější Bárou v podání herečky Natálie Halouzkové, která kvůli hlavní roli začínající novinářky, jejíž osudy můžete sledovat každou středu na Primě, prošla razantní změnou. „Promiň, Ondřeji, ale já chci dělat s Bárou. A byl bych radši, kdybychom si mohli nechat stážistky přidělené trvale,“ odmítne moderátor Šimon spolupráci s Jitkou a té nezbyde nic jiného než být k ruce Moně.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.