Tajemství Karla Kunce odhaleno. Známý moderátor řeší zákeřnou chorobu

Dobré zprávy (9) – Nepomáhejte tomu, kdo o to nestojí

Podrážděnost, nervozita, mrzutost a celkově jen samá špatná nálada. Navíc hysterický záchvat kvůli ztracenému balíčku s léky. Právě to vede začínající novinářku Báru ve známém seriálu k domněnce, že její slavnější kolega trpí závažným onemocněním. Jenže ono je to trochu jinak. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Karel Kunc nikdy nepatřil ve slavné redakci k těm nejmilejším lidem. Od všech si drží odstup, bývá přehnaně odměřený a zná svou cenu. Jeho talk show je velmi úspěšná a Dobrým zprávám zvyšuje sledovanost, čehož si je velmi dobře vědom. V určitý moment však jeho manýry překročí únosnou mez.

Igor Chmela totiž coby moderátorská hvězda ztropí strašnou scénu, když zjistí, že mu z kanceláře zmizel balíček. V jednu chvíli dokonce z údajné krádeže osočí novou kolegyni Báru v podání Natálie Halouzkové, která kvůli roli podstoupila razantní změnu vizáže. Právě ona ve finále ztracenou zásilku objeví v odpadkovém koši. Ze zvědavosti nahlédne dovnitř a objeví krabičky léků.

Moderátor o žádnou pomoc nestojí

Jako správná novinářka si spojí jeho pochmurnost a nedůtklivost s domnělým problémem s léky a začne pátrat, na co se užívají. Když zjistí, že jsou pro pacienty s nádorovým onemocněním, zhrozí se. Automaticky předpokládá, že Kunc bojuje se zákeřnou rakovinou. „Je mi to hrozně líto. Kdybyste cokoliv potřeboval, tak vám ráda pomůžu,“ nabízí mu laskavá Bára. Kunc ji ale rázně odmítne. „Nesnažte se pomáhat někomu, kdo o to vůbec nestojí. A hlavně, nelezte cizím lidem do věcí,“ zpraží ji.

Jenže Báru tím nijak neodradí. Když se Karel nedostaví na slavnostní předávání televizních cen a hrozí mu od přísné Mirky vyhazov, rusovlasá kráska se ho vypraví varovat až k němu domů. „Vy jste se zbláznila? Jste normální? To mě budete stalkovat?“ ptá se jí naštvaně Kunc v dalším díle seriálu Dobré zprávy, který uvidíte ve středu večer na Primě. Bára se mu snaží vysvětlit, že to dělá pro jeho dobro a chápe, proč se mu na galavečer nechce. V tom však jejich rozhovor přeruší Karlova manželka a Bára konečně zjistí krutou pravdu. Jakou? Pusťte si exkluzivní ukázku v následujícím videu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.