Bára se pomstí za nevěru. Hermínině asistentce vlepí facku

Dobré zprávy (5) – Přistiženi při nevěře

Natálie Halouzková nejde pro ránu daleko. Alespoň v seriálu ne. Když vyjde najevo, že Alžbetu Stankovou jako Hermínu podvádí přítel s její asistentkou, nejenže jí Bára pomůže připravit vysílání, ale v rozhodující moment se jí zastane jedinečným způsobem. Podívejte se v exkluzivních ukázkách, jak rázně se řeší podobné situace u nich na vesnici.

Začínající novinářka Bára všem ukáže, zač je toho loket. Za svou kolegyni se dokáže i poprat. Hodinová manželka Hermína v podání herečky Alžbety Stankové totiž přistihne svou asistentku a přítele při nevěře. „To, že mi budeš asistovat i v tomhle, to jsem fakt nečekala,“ pění Hermína vzteky bez sebe. Ztropí hlasitou hysterickou scénu a následně propukne v pláč.

Bohužel se rozhodne řešit nastalou situaci dost nešťastným způsobem. Bez ohledu na blížící se přímý přenos utápí své zoufalství v alkoholu. Nestíhá připravit výrobek a jen usedavě brečí. Právě v ten moment jí podá pomocnou ruku Bára. „Stačí ti hodina, když na to nebudeš sama?“ ptá se coby rusovlasá stážistka Natálie Halouzková, která kvůli roli v seriálu razantně změnila image.

Přestože stihnou vše připravit a Hermína je schopná se postavit před kameru, její vystupování působí nejistě a motá páté přes deváté. V mezičase se navíc na chodbě potká s již bývalou asistentkou, která se do ní kvůli rozpačitému výkonu ještě naváží. I tentokrát se však v dalším díle seriálu Dobré zprávy, který uvidíte ve středu večer na Primě, objeví Bára, která jí názorně ukáže, jak se takové situace řeší u nich na vesnici.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.