Celebrity

21. dubna 2023 12:17

Eliška Reiglová

První slova o zradě. Chci být sám, napsal Kolečko Nesvačilové. Druhý den se oženil

Vignerová a Kolečko na Fashion Weeku

Modelka Aneta Vignerová (35) a Petr Kolečko (39) se vzali, a to i přesto, že scenárista oficiálně platil za přítele Denisy Nesvačilové (31). Herečka se dlouho zdráhala na toto téma promluvit, hradbu mlčení ale nakonec prolomila a prozradila, co předcházelo nečekanému sňatku jejího bývalého přítele.

Slavný milostný trojúhelník měl už řadu zdánlivě definitivních rozuzlení. Zdá se ale, že až svatba byla tím, co skutečně rozhodlo o tom, kdo z něj půjde ven. Denisa Nesvačilová se o svatbě svého expřítele dozvěděla z médií stejně jako všichni ostatní. V době, kdy říkal ano Anetě Vignerové, ho ještě považovala za svého partnera.

Leckdo mohl sázet na to, že Petr Kolečko bude nadále pokračovat ve vztahu s oběma ženami, přičemž jen s jednou z nich bude mít závazky. On sám na toto téma dlouhou dobu mlžil, a proto byla svatba s Vignerovou, jež zároveň znamenala rozchod s Nesvačilovou, poněkud šokem. Zvláště pak pro herečku, která netušila, co má scenárista za lubem.

Zrušená dovolená a samota

Poslední konverzace Nesvačilové a Kolečka před svatbou tak, jak o ní mluví herečka, se za upřímnou považovat rozhodně nedá. „Asi dvanáct hodin před tím, než jsme měli odletět na romantický pobyt do Athén mi napsal, že se necítí na odlet, že neví, co bude, a že potřebuje být pár dní sám, protože je toho na něj hodně,“ řekla magazínu Sedmička.

Denisa Nesvačilová a její dnes již bývalý partner spolu trávili hodně času na dovolených, na kterých se jim dařilo unikat humbuku, který svým vztahem způsobili. Na tu poslední, která už byla naplánovaná, nakonec nedošlo. A co víc, Petr Kolečko pár dní sám rozhodně nebyl.

„Dvacet čtyři hodin poté, co jsme měli odletět se oženil se svou bývalou partnerkou, o které ještě pár dní před tím mluvil velmi ošklivě,“ prozradila rusovlasá herečka, která v době svatby Kolečka měla za to, že její partner zkrátka jen potřebuje oddych.

„Moc mě to bolí, i to, jak v tom lidé rýpou. Místo toho, aby bulvár pronásledoval šťastné novomanžele, pronásleduje mě a pokládá mi nemístné otázky, co bych jim chtěla popřát,“ dodala Denisa Nesvačilová, která patrně chce nepříjemné téma už nadobro uzavřít.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.