Celebrity

13. dubna 2023 15:33

Eliška Reiglová

Přišel se svatbou i rozchod? Kdyby ne, bylo by to divné, uznal Petr Kolečko

Kolečko u Krause

Modelka Aneta Vignerová (35) a Petr Kolečko (38) se vzali, a to i přesto, že scenárista oficiálně platil za přítele Denisy Nesvačilové (31). Tento trojúhelník ovšem měl už řadu zdánlivě definitivních rozuzlení a nakonec ani jedno definitivní skutečně nebylo. Jak to má nyní Kolečko s krásnou herečkou?

O pořádný šok se postaral scenárista Petr Kolečko. Před měsícem si vzal za manželku matku svého syna Anetu Vignerovou. Tou dobou přitom všichni věřili, že je přítelem Denisy Nesvačilové, kvůli které dokonce odešel od rodiny. Veřejnost od té doby netrpělivě očekávala, co dalšího se bude dít.

Leckdo mohl sázet na to, že scenárista bude nadále pokračovat ve vztahu s oběma ženami, přičemž jen s jednou z nich bude mít závazky. On sám na toto téma dlouhou dobu mlžil a spekulacím přítrž učinil až nyní.

Jedna svatba a jeden rozchod

Čerstvý ženáč se před usazením na červený gauč v Show Jana Krause nebál odpovědět na dotaz, jestli se s Denisou Nesvačilovou skutečně rozešel. „Ano, to by bylo divný, kdyby ne, takže jo,“ řekl upřímně manžel Anety Vignerové pro pořad ShowTime.

Přiznal také, že s otázkami kolem jeho manželství či vztahu počítá. „Pokud přijdou tato témata na přetřes, bude to pro mě příležitost si o tom popovídat s někým normálním,“ řekl devětatřicetiletý scenárista krátce před natáčením talk show.

Příkaz s prstenem

O tom, jaké důvody Petra Kolečka a Anetu Vignerovou vedly ke svatbě, kterou pravděpodobně nikdo nečekal, jsou zřejmě něčím, co ještě dlouho zůstane jen mezi nimi. „To je asi nějaká věc, přestože v tom někdo nespatřuje logiku, tak nám to smysl dává,“ řekl tajemně scenárista.

Televizní diváci si všimli, že na levé ruce Kolečka nebyl prsten, který by na něm po svatbě logicky chybět neměl. Při pohledu na pravou ruku ale bylo jasné, že prostě jen není na klasickém místě. Proč? To tvůrce dnes již rozpadlého milostného trojúhelníku nevysvětlil. „Dostal jsem příkaz – a ne doma – nosit ho na pravé ruce,“ řekl stroze.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.