Denisa Nesvačilová řekla, proč pořezala Kolečka. Problém byl v nožích

Herečka Denisa Nesvačilová (31) se dlouhou dobu k rozchodu se scenáristou Petrem Kolečkem (39) nechtěla vyjadřovat. Nyní však udělala výjimku a prozradila, jak a proč způsobila svému expartnerovi řezné poranění. Promluvila i o jeho dětech.

Vztah Denisy Nesvačilové se scenáristou Petrem Kolečkem byl dlouhou dobu jedním z hlavních témat bulvárních deníků. Nějakou dobu se sice zdálo, že je to právě herečka Denisa Nesvačilová, kdo vyhrál srdce známého scenáristy, pak ale přišel obrovský obrat a Kolečko si vzal v polovině března Anetu Vignerovou (35), se kterou má syna Jiříka. Celou situaci herečka snášela špatně, ale jak se říká, nejlepší lék na bolest je čas, a právě proto nyní s odstupem prozrazuje stále nové informace. Nedávno dokonce i vtipkovala na adresu Kolečka v divadelním představení.

Mohlo by vás zajímat: Denisa Nesvačilová poprvé od svatby Kolečka promluvila. Smutek a zklamání zahání prací

V rozhovoru pro časopis Exkluziv prozradila například to, jaký vztah má k dětem svého expřítele. „K ničemu z těch devíti měsíců, co jsem byla ve vztahu, se nevyjadřuji. Mám k tomu i osobní důvody, například Petrovy děti, se kterými mám opravdu moc hezký vztah,“ řekla.

Svatba Petra Kolečka a Anety Vignerové:

Nesvačilová popřála novomanželům hodně lásky a štěstí

Děti hrály roli i v odpovědi na otázku, co by svému bývalému příteli a jeho nové partnerce popřála. „Když si to vybrali a ublížili tolika lidem kolem sebe, jelikož to nejsem jenom já, ale třeba i Petrovy děti, tak jim přeji hodně lásky, tolerance a štěstí,“ vzkázala Kolečkovi a Vignerové herečka, která se s celou situací doposud nevypořádala a ještě nějakou dobu to zřejmě bude trvat. Nejvíce jí aktuálně pomáhá práce, ve které tráví veškerý svůj čas. Dále ji také povzbuzují milé zprávy od fanoušků.

„Od konce března, kdy se objevily ty nejhorší zprávy, mi za dva dny přišlo osmnáct a půl tisíce zpráv. Z toho byly asi jen čtyři negativní,“ prozradila Denisa s tím, že pro ni podpora hodně znamená.

Přečtěte si také: Podívej, co musím snášet od Kolečka. Denisa Nesvačilová si v divadle střílí z expřítele

Jak došlo k řeznému poranění?

V rozhovoru se hvězda seriálů Dobré zprávy či Pálava vyjádřila také k incidentu, během kterého scenáristu zranila a on poté chodil dlouhou dobu s obvazy na ruce. „Nikdo nikoho nenapadl, což je patrné i z Petrova vyjádření do médií. Stala se nešťastná náhoda, kterou bych nerada víc rozebírala. Ale kdybych neměla novou řadu značkových profesionálních nožů, která je extrémně ostrá, nestalo by se to, co se stalo. Neskončilo by to ani škrábnutím. Tohle bohužel skončilo naříznutou šlachou,“ objasnila.

A jak herečka vnímá zpětně celý vztah s Petrem Kolečkem? „Možná se tomu budou mnozí divit, ale toho, co jsem zažila s Petrem, nelituju. Měli jsme nádherný a hluboký vztah, byli jsme na sebe tak napojení, jako jsem nebyla nikdy s nikým,“ prozradila s tím, že takový vztah už zřejmě nezažije.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.