Podívej, co musím snášet od Kolečka. Denisa Nesvačilová si v divadle střílí z expřítele

Herečka Denisa Nesvačilová (31) je snad nadobro venku z milostného trojúhelníku s režisérem Petrem Kolečkem (39). Ten si před časem vzal modelku Anetu Vignerovou (35). Herečka si do něj teď tak trochu rýpla během divadelního představení. Její improvizace diváky velice pobavila.

Vztah Denisy Nesvačilové se scenáristou Petrem Kolečkem byl dlouhou dobu jedním z hlavních témat bulvárních deníků. Nějakou dobu se sice zdálo, že je to právě rusovlasá herečka, kdo vyhrál srdce známého scenáristy, pak ale přišel obrovský obrat a Kolečko si vzal v polovině března Anetu Vignerovou (35), se kterou má syna Jiříka. Nesvačilová se nyní plně věnuje herectví a prací si tak trochu ulevuje od svých bolestivých pocitů. V rámci představení s názvem Už tě mám dost předvedla improvizaci, která do její repliky skvěle zapadla.

Mohlo by vás zajímat: Velká zrada Petra Kolečka. Nesvačilová mu chystala oslavu, ženáč se nedostavil

Kolečkovi poslala jasný vzkaz

Zdá se, že teď už se snaží celou vztahovou situaci brát s humorem, i když do smíchu jí zcela jistě ještě před pár týdny vůbec nebylo. Video přímo z divadla Metro sdílela na svůj Instagram. Na nahrávce je vidět, jak sedí na gauči vedle své herecké kolegyně Lídy Rašilovové (38), které povídá: „Lindo, nebuď blbá, vždyť se s ním nemáš špatně. Podívej, co já musím snášet od Rogera. Nebo od Kolečka,“ poté už je slyšet jen potlesk a smích viditelně nadšeného publika. „Děkujeme za skvělé diváky, včera jsme si to spolu všichni vážně užili,“ stálo v popisku videa na sociální síti.

Čtěte také: Aneta Vignerová oficiálně o svatbě s Kolečkem: Snažíme se najít toleranci, vzkázala

O svatbě netušila

Poprvé se Denisa Nesvačilová ke svatbě Kolečka veřejně vyjádřila teprve před pár dny. Podle jejích slov pro ni byla celá situace velice šokující, jelikož spolu ještě před tím plánovali dovolenou v Řecku. „Asi dvanáct hodin před tím, než jsme měli odletět na romantický pobyt do Athén, mi před dvojákem v divadle napsal, že se necítí na odlet, že neví, co bude, a že potřebuje být na pár dní sám, protože je toho na něj hodně,“ řekla Nesvačilová magazínu Sedmička. „Dvacet čtyři hodin poté, co jsme měli odletět, se oženil se svou bývalou partnerkou,“ dodala herečka.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.