Kolečko s Vignerovou řekli, co na sobě vidí. Modelka Nesvačilovou jako konkurenci nevnímá

Modelka Aneta Vignerová a scenárista Petr Kolečko v posledních měsících zásobovali média novinkami. Šokovali svatbou, kterou nikdo neočekával. Nyní dvojice působí harmonicky a pro CNN Prima NEWS prozradila, co se jim na tom druhém nejvíc líbí. Modelka se navíc vyjádřila i na adresu herečky Denisy Nesvačilové.

Aneta Vignerová s Petrem Kolečkem se zúčastnili zahájení sezony na terapeutickém hřišti pro děti v motolské nemocnici a v průběhu mimo jiné promluvili pro CNN Prima NEWS. Co se novomanželům na jejich protějšku nejvíc zamlouvá?

„Mně se nejvíc líbí její hluboká duše. Aneta má takový zvláštní přesah a je taková až astrální bytost,“ řekl o Vignerové scenárista Kolečko. Podle svých slov si cení jejího vztahu ke světu, který je „neobvyklý“. Vignerová si zase váží manželova smyslu pro humor. „Je stále vtipnější. Zejména když se dějí všechny tyto hrůzy kolem, tak je fajn, že si z toho dokážeme udělat legraci,“ prozradila. Narážela tím na vztah scenáristy Kolečka s herečkou Denisou Nesvačilovou.

Přečtěte si také: Kdo uteče, vyhraje. Denisa Nesvačilová vtipně reagovala na řeči o pátém kolečku u vozu

Herečku ovšem modelka jako konkurenci nevnímá, přestože si obě prožily jako součást milostného trojúhelníku s Petrem Kolečkem krušné chvilky. „Já to nechci brát jako konkurenci. To bylo spíš nedořešené mezi námi dvěma s Petrem. Nijak se tím nezabývám,“ uvedla Vignerová a oba novomanželé potvrdili, že jsou spolu spokojení a šťastní a těší se na léto.

Prázdniny by si chtěli užít i s dětmi, spolu mají syna Jiříka a dvě děti má scenárista ještě z předchozího vztahu s Gabrielou Kolečkovou.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.