Celebrity

16. května 2023 21:24

Josef Šťastna

Denisa Nesvačilová má za sebou focení pro pánský magazín. Co všechno ukázala?

Herečka Denisa Nesvačilová (31) si nebyla jistá, zda je natolik svůdná, aby mohla nafotit sérii snímků pro prestižní pánský magazín. Dostala ale nabídku, která se neodmítá. Už brzy se žhavé číslo magazínu pro pány objeví na pultech.

Skvělá herečka a bývalá partnerka scenáristy Petra Kolečka je okouzlující a velmi zajímavá žena. Nebyla si ale jistá, zda je natolik sexy, aby se mohla odhalit před mužským publikem.

Denisa Nesvačilová se nechala v magazínu Showtime v minulosti slyšet, že není dostatečně sexy na to pózovat pro Playboy a že by měla po třicítce nosit už jen roláky. To jsou hodně skromná slova!

Tvůrci prestižního magazínu s jejími myšlenkami nesouhlasili. Denisa tedy dostala nabídku na focení, které se mělo uskutečnit v Londýně. A Nesvačilová na nabídku nakonec kývla.

„Celé to bylo velmi příjemné, já se cítila absolutně komfortně. Hranice byly nastavené jasně a bylo o mě krásně postaráno,“ řekla k focení odvážných fotek rusovlasá herečka.

Populární herečka, která zazářila například v seriálu Dobré zprávy, byla oblečená do žhavého spodní prádla a zdobily ji smaragdy, diamanty a luxusní hodinky.

Červnové číslo s půvabnou herečkou si mohou nejen muži zakoupit už 18. května. Bude to velká podívaná a všechny muže (a možná i některé dámy) v Česku zajímá, kolik odhalené kůže Denisa při focení ukázala.

Jak se dnes má Denisa Nesvačilová? Podívejte se na video:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.