Na únorové titulní straně magazínu Playboy pózuje svůdná Playmate Miss Miranda

Titulní strana únorového magazínu Playboy oslavuje krásu s britskou Playmate Miss Mirandou, rozenou jako Miranda Barrie. Tanečnice se narodila v Londýně a je praprapraneteř slavného spisovatele a dramatika J. M. Barrieho, jehož proslavila postava Petra Pana. Tanci a divadlu se věnovala už od dětství a do světa burlesky vstoupila už v 17 letech.

Díky odvážnému přístupu, který Miranda od počátku, co se začala věnovat burlesknímu tanci, měla, si ji rychle oblíbila scéna v londýnském klubu Torture Garden. V roce 2013 obdržela vízum vyhrazené pro umělce s mimořádnými schopnostmi a přestěhovala se do Los Angeles. Na tamním jevišti se za krátkou dobu stala ikonou. Získala role ve Spojených státech i v jiných zemích, spolupracovala například se světovými módními značkami Moschino či Honey Birdette.

Čtěte také: Nový pohled na eleganci a sílu: Prosincovou Playmate je Valeria Salvatore

Splněný sen

Z nabídky nafotit originální pictorial v Londýně, pod taktovkou fotografky Veroniky Marx, byla Miranda naprosto nadšená. „Pózovat na titulní straně Playboy magazínu je pro mne splněný sen. Navíc jsem mohla nafotit pictorial s Veronikou, která je jednou z mých oblíbených fotografek, a k tomu v mém rodném Londýně,“ svěřila se Miranda s tím, že se při focení cítila skvěle. Na sebe oblékla korzety od Sian Hoffman a spodní prádlo Honey Birdette, které dokonale podtrhlo její ženské křivky.

„Jsem nadšená, že jsem se stala Playmate únorového čísla, a nemohu se dočkat, až číslo spatřím na vlastní oči. Taktéž se velmi těším na své burleskní vystoupení v rámci Playboy Secret Lounge – Special Edition v krásné Praze,“ dodala burleska.

Kromě umělkyně Miss Mirandy únorové vydání magazínu zahrnuje rozhovor s bývalým guvernérem ČNB Miroslavem Singerem, odpovědi Marty Dancingerové na dvacet otázek a představení české expedice, která stanovila světový rekord na vrcholu Kilimandžára.

Playboy, to jsou krásné ženy a chytré články. Únorové číslo magazínu je v prodeji od 25. ledna 2024.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.