Celebrity

24. července 2023 11:56

Vanesa Havlíková

Na srpnové titulní straně magazínu Playboy pózuje motocyklista Oliver König

Na pultech je k dostání srpnový Playboy, na jehož titulní straně pózují Oliver König a Karolína Holcová. Oliver je v současnosti považován za jednoho z nejtalentovanějších motocyklových závodníků nové generace v České republice. Karolína je modelka a finalistka castingu Hledáme Playmate 2022, společně nafotili odvážné snímky.

Z nabídky nafotit originální pictorial na nejkrásnější střeše s dechberoucím výhledem na Prahu, ve kterém bude Oliver pózovat na své motorce po boku modelky a finalistky castingu Hledáme Playmate 2022 byl zprvu rozpačitý.

„Je to něco co dělám poprvé v životě. Věřím, že se focení povede a že nafotíme s Karolínou hezké fotky,“ řekl Oliver a dodal: „Líbí se mi tento projekt s Playboy magazínem, protože je to něco nového a jsem rád, že jsem toho součástí.“

Mohlo by vás zajímat: Nové fotky sexy Gabriely Koukalové vydělaly půl milionu pro charitu

Focení si dvojice užila

Naopak Karolína byla méně zdrženlivá: „Vzhledem k tomu, že jsem modelka, tak se musím umět vžít do různých rolí. V tomto směru jsem již otrkaná. Ze začátku samozřejmě byla určitá nervozita, ale ta rychle opadla. Takže jsem si focení s Oliverem naprosto užila,“ vyznala se Karolína.

Focení začalo za časného rána v centru Prahy, kdy se teprve město probouzelo do nového dne. Během jednoho dne, kdy deštivé přeháňky střídaly sluneční svit, vznikly pod taktovkou fotografa Petra Mihleho sexy snímky dvou zástupců generace Z.

Srpnové vydání dále nabízí rozhovor s Pavlínou Wolfovou a na 20 otázek odpovídá Pavla Kinclová.

Playboy, to jsou krásné ženy a chytré články.

Sprnové číslo Playboye je v prodeji od 20. července 2023.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.