Celebrity

22. března 2023 15:24

redakce Prima Ženy

Na dubnové titulní straně magazínu Playboy pózuje akrobatka a burleska Tosca Rivola

Právě vychází dubnový Playboy, na jehož titulní straně pózuje Tosca Rivola. Umělkyně se narodila na Havaji. Její otec je přitom původem z Brna a matka pochází ze Švýcarska. Své dětství a dospívání Tosca prožila v Praze.

V osmnácti letech se Tosca Rivola rozhodla využít naplno svůj potenciál a přestěhovala se do Los Angeles, kde vystudovala univerzitu. Již během studií se začala usilovně věnovat akrobacii na „cyr wheel“ v kombinaci s prvky burleskní show. O několik let později se zúčastnila mistrovství světa v gymnastice – v disciplíně cyr wheel. Objevila se také v americké verzi časopisu Rolling Stones

V současnosti je mezinárodně uznávanou umělkyní – její show zahrnují cyr wheel, práci s bičem a klasickou burlesque. V show, které sama režíruje, ráda znázorňuje a ztvárňuje ženy mimo mainstreamovou kulturu. Úzce spolupracuje s Ditou Von Teese, se kterou vystupuje v její celosvětově známé show Glamonatrix. Minuly rok tato show zavítala i do Prahy. Show v Hudebním divadle Karlín byla dva večery po sobě beznadějně vyprodaná.

Tosca se začátkem března přestěhovala z Los Angeles do Evropy, konkrétně do Londyna. „Ve West Endu mě čeká nová show, kterou budu režírovat. Jsem z této nové životní etapy nadšená,“ řekla Tosca a dodala: „Také budu blíže své rodině v Praze, což je pro mě velmi důležité!“

Tosca Rivola fotila pod tak taktovkou fotografky Veroniky Marx

Pro Playboy nafotila Tosca odvážné snímky pod taktovkou renomované fotografky Veroniky Marx v jejím londynském fotoateliéru s podtitulem Glamour se špetkou nebezpečí.

Dubnové vydání dále nabízí rozhovor s jedním z nejúspěšnějších českych bikerů Kristiánem Hynkem. Na dvacet otázek odpovídá hadí muž Ludvík Janíček Berousek.

Playboy, to jsou krásné ženy a chytré články.

Dubnové číslo Playboye je v prodeji od 23. března 2023

Sdílejte článek
Štítky Evropa Švýcarsko Brno Los Angeles Havaj Playboy Praha Hudební divadlo Karlín burleska The Rolling Stones Dita Von Teese Kristián Hynek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.