Životní styl

16. listopadu 2023 12:35

Komerční sdělení

Nový pohled na eleganci a sílu: Prosincovou Playmate je Valeria Salvatore

Právě nyní se odkrývá závoj prosincového vydání časopisu Playboy a na jeho titulní straně s neskrývanou graciézní elegancí pózuje Playmate Valeria Salvatore. Valeria, která je od malička tanečnicí, přináší do světa Playboye nespoutanou energii spojenou s uměním tance a gymnastiky.

„Focení titulní strany pro Playboy bylo mým splněným snem! Vždy jsem si přála být tváří tohoto legendárního magazínu,“ svěřila se Valeria Salvatore a dodala: „Celý tým se o mě s láskou a péčí staral.“

Fotografie vznikly pod taktovkou fotografky Alžběty Jungrové, která zayhtila Valeriinu vášeň a krásu v interiérech i exteriérech zámku Zbiroh. Valeria v současné době studuje vysokou školu a její sen je stát se archeoložkou.

Pročítání prosincového vydání zároveň nabízí rozhovor s Klárou Davidson Spilkovou, která sdílí své pohledy na golf, a na 20 otázek v něm odpovídá swingový zpěvák Jan Smigmator. Čtenáři se také seznámí s Jaroslavem Páchou, který Zbiroh nechápe jen jako zámek, ale také jako historii, která se nedá koupit penězi.

Vstupte do světa mladé, provokující a nespoutaně energické Valerie Salvatore a objevte další fascinující příběhy, témata a osobnosti v prosincovém vydání časopisu Playboy.

Playboy, to jsou krásné ženy a chytré články. Prosincové číslo Playboye je v prodeji od 16. listopadu 2023.

Sdílejte článek
Štítky elegance Playboy Zbiroh Alžběta Jungrová Jan Smigmator Valeria Salvatore

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 10. 5. 2024

Něco, co si dnes přečtete, by mohlo mít dramatický dopad na váš život, Berani. Zvláštní pozornost věnujte psychologii snů. Možná najdete vysvětlení pro opakující se sny. Přesnost popisu by vás mohla zastavit a přimět vás k tomu, abyste si přečetli více. Jste právem zaujati, Berani. Při studiu této konkrétní oblasti se o sobě jistě dozvíte více.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.