Denisa Grossová s partnerem se ve vztahu posouvají na další metu: Jdeme spolu bydlet!

Tanečnice a influencerka Denisa Grossová, dcera zesnulého politika Stanislava Grosse (†45), je v osobním životě opět šťastná. Bývalý vztah, ve kterém došlo i k zasnoubení, jí sice nevyšel, ale teď po boku nového partnera Filipa Hořejše jen září. Prozradili navíc, že se rozhodli pro významný krok.

Zamilovaná Denisa Grossová tvoří pár s hercem Filipem Hořejšem a vypadá to, že je po jeho boku opravdu šťastná. V rozhovoru pro Expres se pochlubili, že ve vztahu udělali důležitý krok směrem ke společné budoucnosti – budou spolu bydlet.

Vztah veřejně oznámili den před svátkem zamilovaných. Setkali se v Hudebním divadle v Karlíně, konkrétně v muzikálu Anděl páně – Denisa coby tanečnice a Filip v hlavní mužské roli Petronela.

Zkouška ohněm

„Já jsem naprosto šťastná a spokojená, teď se akorát stěhujeme, zařizujeme nové bydlení, takže super. Řekli jsme si, že to zkusíme a bude to taková zkouška ohněm. Vypadá to zatím velmi hezky, takže jsem nadšená,“ řekla Denisa. „A já jsem nadšenej, protože je žena nadšená,“ doplnil ji Filip s humorem.

Byt nemuseli shánět dlouho, ovšem rekonstrukce jim ještě dají zabrat. „Sehnat byt bylo naštěstí v pohodě, protože ho zrovna pouštěl jeden kamarád. To bylo jednoduché. Ovšem co se týče nějakých rekonstrukcí, tak to byla teprve sranda. Dneska má každý vysokou školu a málokdo umí makat rukama. Řemeslníky jsme sháněli různě po kamarádech,“ vysvětlila Denisa.

Schválení maminkou

A co na společné bydlení a vůbec na Filipa říká Denisy maminka Šárka Grossová? „Maminka má podobný smysl pro humor jako já, ostatně stejně jako Denda. Takže jsme si padli hned na první dobrou. Nedávno jsme byli i na takové společné dovolené, to jsem bral jako schvalovací proces a vzhledem k tomu, že se na mě všichni usmívali, tak jsem asi prošel,“ prozradil Filip.

Přečtěte si také: Natálie Grossová zažila šikanu. Dodnes jsem pro některé protekční spratek, tvrdí

Spolu s Denisou, její matkou Šárkou i sestrou Natálií byli v Paříži v Disneylandu. „I když jsem nikdy nebyl moc zatížený na pohádky, tak mě to tam naprosto dostalo. Čtyři dny jsem byl v pohádce a čtyři dny jsem tam byl s takovýma krásnýma raketama, takže super,“ dodal se smíchem.

„Já holkám do jejich vztahů nemluvím. Jsem ráda, že je Denča šťastná,“ řekla Šárka Grossová už na začátku tohoto roku pro Super.cz.

Podívejte se také na novou píseň Natálie Grossové:

Sdílejte článek
Štítky láska vztah Stanislav Gross Denisa Grossová Filip Hořejš

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.