Natálie Grossová zažila šikanu. Dodnes jsem pro některé protekční spratek, tvrdí

Natálie Grossová (21) je talentovaná muzikálová zpěvačka, která už nějakou dobu září na divadelních prknech. Mimoto je také dcerou zesnulého expremiéra Stanislava Grosse (†45) a právě kvůli tomu musela v minulosti čelit nepříjemným narážkám. S některými útoky se navíc potýká dodnes.

Pohledná brunetka s velkýma očima se narodila do rodiny, o kterou měla média zájem odjakživa. Když jí byly dva roky, stal se její tatínek nejmladším českým politikem, který spoustě lidí ležel v žaludku. Dětství prožila Natálie Grossová v podstatě s ochrankou v zádech. Její otec zemřel předčasně na následky nemoci zvané ALS (amyotrofická laterální skleróza), což ještě umocnilo mediální zájem.

Mohlo by vás zajímat: Bez přítele, přesto s úsměvem. Natálie Grossová těžký rozchod překonala díky rodině

Bohužel i dnes se najdou tací, kteří si svou nelibost vůči zesnulému Stanislavu Grossovi vybíjejí právě na jeho dcerách. „Setkávám se s tím docela často. I s nechutnými věcmi. Ať bych na tohle reagovala jakkoliv, těmto lidem to nevysvětlím. Mrzí mě, že mají potřebu ubližovat někomu i tolik let po (otcově) smrti a psát jeho dceři hnusné a ohavné věci. Děje se to i sestře, s tím se holt musíme smířit,“ svěřila se Natálie v rozhovoru pro deník Blesk.

V dětství zažila šikanu

Dnes jednadvacetiletá Natálie přiznala, že na základní škole se potýkala s šikanou. „Nikdy jsem o tom moc nemluvila, ale ano. Na základce jsem byla takový vyvrhel třídy. Nejhorší to bylo, když byla třída plná holek, ty byly extrémně zákeřné! Dostávala jsem spoustu věcí sežrat a neuměla jsem se tomu postavit. Každý den jsem brečela a máma se to snažila řešit tím, že mě neustále nechávala přesunout do jiné třídy. Uklidnilo se to, až když jsem pak byla ve třídě jen s kluky. To už bylo v pohodě,“ přiznala Grossová s tím, že nějakou dobu navštěvovala také školního psychologa, ale většinu problémů řešila spíš s maminkou.

Čtěte také: František Janeček nosil Gottovi miliony v kufru. Natálie Grossová mu zachránila život

Právě s ní a o pět let starší sestrou Denisou mají velmi krásný a blízký vztah. „Jsem nejvíc vděčná za mamku a ségru, náš vztah je neuvěřitelný. Vůbec netuším, jak bych zvládala těžké životní situace bez nich. Se ségrou jsme jako nejlepší kámošky. Neznám kolem sebe nikoho, kdo by měl právě tak hezký vztah se sestrou jako já,“ sdělila dříve Natálie v jednom z rozhovorů pro web web Prima Ženy.

Kromě divadla se věnuje také herectví a diváci ji mohou znát například ze seriálu Slunečná či Modrý kód. Zazářila v muzikálech, jako jsou například Fantom opery či Ples upírů, objeví se také v Bídnících. Navzdory jejím úspěchům v českém showbyznysu se pořád najde řada lidí, kteří je vnímají jako jistou formu protekce.

„Můj táta byl politik a to mi jako nálepka asi už zůstane. Je pravda, že mi někdy pomohlo, že lidi znají moje jméno, a tak jsou zvědaví na moje písničky. Nechci ale, aby mě pořád brali jako dceru expremiéra. Mám vlastní cestu jako zpěvačka, ne jako něčí dcera. Někdy mi lidi píšou, že jsem protekční spratek a podobné lahůdky. Snažím se to nevnímat. Jsou lidé, kteří mi to neodpustí, ale pak je dost těch, co mi fandí. Věřím, že se táta na moje úspěchy z nebe dívá,“ uvedla Grossová v rozhovoru pro web Novinky.cz.

Natálie Grossová nazpívala novou píseň:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.