Velká věštba na květen pro Ryby: Dejte si pozor na to, co podepisujete

RYBY: Měsíční horoskop na květen 2024

Co čeká Ryby v pátém měsíci roku 2024? Na co byste si měli dát pozor, čeho se vyvarovat, a co byste naopak neměli promeškat? A jaká bylinka vám pomůže od bolesti srdce? Přečtěte si předpověď na květen, kterou pro Ryby z tarotových a mariášových karet vyčetla slavná kartářka Helen Stanku.

Co říkají tarotové karty?

Na květen vám z tarotových karet vychází karta Velekněze a nabádá vás, abyste hledali cesty a nacházeli řešení. Budete se učit nové věci a snažit se hledat nové způsoby, jak si poradit s úkoly, které vám přijdou do cesty.

Co říkají mariášové karty?

Mariášové karty ukazují příjemný start měsíce. Pokud máte děti, počítejte s tím, že u nich může přijít nějaká viróza a vám to může trochu svázat ruce a narušit plány. Ale vše v pohodě zvládnete.

Druhá dekáda vám jde do radosti, budete si užívat společnost lidí, kulturní akce, můžete se vypravit na nějakou výstavu. Nakrmíte tak svou duši.

Ve třetí dekádě si dejte pozor na to, co podepisujete, na všechny úřední listiny, protože by to mohlo přinést nějakou mrzutost, kterou byste pak museli složitě napravovat.

Bylinka pro Ryby na květen

Vaše bylinka pro květen je kalina. Pokud se čerstvě utržený květ přiloží k srdci, dokáže zmenšit milostné trápení, případně ulevit, když vás někdo roztrpčí. Umí si poradit se smutkem. Co ještě symbolizuje, si poslechněte ve videu.

Květnový výklad karet pro znamení Ryb od Helen Stanku:

Zdroj: autorský článek (Helen Stanku - Kartářky světla)


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 5. 2024

Berani, to, zda byste měli vynaložit určitý výdaj, by mohlo způsobit určité napětí mezi vámi a partnerem. Možná si myslíte, že to nyní není možné, zatímco váš přítel je rozhodnutý do toho jít. Dnes není vhodný den na to, abyste se v této záležitosti snažili dosáhnout dohody. Ani jeden z vás pravděpodobně neustoupí. Počkejte pár dní, až budete oba méně napjatí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.