Denní horoskop VODNÁŘE na 28. 8. 2022

Vodnář 28. 8. 2022

Pokud nejste ženatí nebo zasnoubení, můžete mít pocit, že se vám váš současný milostný zájem vyhýbá. Je to však jen vaše představivost. Vztahy vždy procházejí vzestupy a pády, takže si nedělejte starosti. Pokud máte vážné pochybnosti, zda není něco v nepořádku, zeptejte se svého partnera.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Je to vhodná doba k návštěvě galerií a výstav umění nebo k tomu si s někým výjimečným půjčit pohádkový film. Dnešní planetární konfigurace přináší nejrůznější tvůrčí příležitosti. Významnou roli mohou hrát také lidé z vaší minulosti, kteří významně přispějí k radosti z tohoto dne. Je to čas, kdy můžete společně podnikat věci, které vás inspirují.

Práce

Máte motivaci, kterou potřebujete, abyste se pustili do nové fáze své práce. Není čas na výmluvy. Je čas jednat. Nedělejte si starosti s tím, co si o vás nebo o vašem plánu útoku myslí ostatní. Prostě se vrhněte vpřed.

Peníze

Tento týden se možná budete potýkat s tím, jak najít svůj tvůrčí hlas v práci. Kreativita a talent tu rozhodně jsou. Je však třeba najít chytrý způsob, jak své schopnosti dát najevo. Jelikož se to týká oblasti spojené s dluhy a získáváním finančních prostředků, může to znamenat, že budete muset něco splatit, než se pustíte do tvůrčího úsilí nebo získáte více peněz. Udržujte rozpočet v proveditelných mezích.

Zdraví

Dnes je nádherný den pro romantiku! Obvykle jste vyrovnaní a odtažití, ale dnešek je vhodný k tomu, abyste odhodili všechny starosti za hlavu a vyjádřili své nejhlubší city ke všemu. Toho lze samozřejmě dosáhnout mnoha způsoby. Vezměte svého psa ven a zahrajte si hru na aportování. Nebo si pusťte svůj oblíbený film a ve tmě vezměte milence za ruku. Pokud vás napadne něco lepšího, udělejte to! Neprohrajete!

Přečtěte si také