Denní horoskop VODNÁŘE na 6. 12. 2022

Vodnář 6. 12. 2022

Vaše současné paradigma se možná trochu změní. Je velká pravděpodobnost, že vaše emoce dnes projdou výraznou proměnou. Vaše mysl se může roztočit. Nenechte se vtáhnout do duševního víru. Žargonem, kterým vás možná krmí vaše mysl, se můžete prokousat tak, že se spolehnete na svůj šestý smysl - bystrou intuici - a získáte odpovědi, které hledáte.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Někdy je tlak tak silný, že něco prostě musí ustoupit. Korek může nakonec prasknout. Možná s tím nemůžete nic moc dělat, jen se smířit s tím, co se děje, a vědět, že ačkoli vztah může procházet obdobím chaosu, brzy bude v mnohem lepším stavu než předtím.

Práce

V současné době probíhá silné pracovní hnutí, a pokud se nepřidáte, můžete zůstat pozadu. Nevysmívejte se této myšlence jen proto, že byste raději zůstali u toho, co je vám známé a pohodlné. Riziko, které dnes podstoupíte, se vám vyplatí.

Peníze

V tomto týdnu se vám dostává astrálního daru, který se odehrává v oblasti vašeho horoskopu spojené s psaním, komunikací a zrozenci. Dostáváte pokyn, abyste se nyní blíže zaměřili na tyto oblasti a vydělali další peníze, ať už jde o nové podnikání se sestrou či bratrem, nebo o přidání nové formy komunikace do vašeho arzenálu dovedností. Jděte do toho! S malou pomocí druhých můžete dokázat velké věci.

Zdraví

Současná planetární konfigurace nám dává šanci, abychom do struktury našich bdělých hodin zapojili fyzické a emocionální potřeby našeho vnitřního dítěte - potřebu být vychováván, potřebu být nakrmen a dobře zaopatřen. Pomáhá nám realizovat v životě to, co chceme. Proto je to příznivá doba pro to, abyste si uvědomili, co vám pomůže cítit se ve svém životě bezpečněji. Zeptejte se sami sebe: Co potřebujete, abyste se cítili dobře?

Přečtěte si také