Denní horoskop BERANA na 14. 1. 2023

Beran 14. 1. 2023

Inspirace pramenící z jiných míst a kultur by mohla nasměrovat vaše vášně k novému tvůrčímu projektu, Berani. Vaše mysl je rychlá a vynalézavá a vaše energie vysoká, takže budete mít pravděpodobně rušný den. Mohli byste se také cítit obzvlášť romanticky a sexy a toužit sdílet vše, co děláte, s milostným partnerem. Pokud můžete, domluvte si žhavé rande a pak se ujistěte, že vypadáte co nejlépe! Užijte si to!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Planety ve vás vyvolávají obavy z určitého milostného vztahu. V tuto chvíli se ve vaší mysli odehrává celá škála obav týkajících se různých záležitostí. Takové myšlení vám oběma zrovna nepomůže, ale na druhou stranu je třeba být realistou. Možná jen potřebujete nějaký čas o samotě a za pár dní se budete cítit lépe.

Práce

Komunikace dnes bude zmatená a zjistíte, že čím více informací od druhých dostanete, tím více budete zmatení. Snažit se utřídit všechny chybějící kousky bude nesmírně náročné. Nedělejte dnes žádná zásadní rozhodnutí.

Peníze

Tento týden je věnován vašemu domu plnému dluhů a peněz jiných lidí. Jste uprostřed změny svého peněžního života k lepšímu, ale může trvat nějakou dobu, než se z toho úplně vymaníte. Mezitím vás mocní hráči povzbuzují k větší komunikaci, zejména pokud jde o vaše peníze. Nenechte za sebe rozhodovat druhé.

Zdraví

Jasmínový olej by měl být tento měsíc na vašem nákupním seznamu. Jasmín je duchovně léčivý a v bylinářství je spojován s měsícem. Dejte si několik kapek do koupele nebo do svého oblíbeného (nevonícího) tělového mléka. Často se má za to, že vůně přitahuje lásku, ale také navozuje hluboký, relaxační spánek, který může léčit příznaky stresu. V minulosti jasmín používaly porodní asistentky, aby pomohly ženám uvolnit tělo během porodu. Kapka nebo dvě na polštář vám zajistí příjemný noční odpočinek.

Přečtěte si také