Denní horoskop BLÍŽENCŮ na 24. 7. 2024

Blíženci 24. 7. 2024

Intenzita dne může přinést nečekanou opozici, Blíženci. Ať už je to verbalizované, nebo ne, konfrontace jsou zcela reálné. Nepodceňujte emoce milované osoby. Postavte se k těmto problémům čelem a buďte realističtí v jejich řešení. Nikdo od vás neočekává, že znáte všechny odpovědi, tak to nepředstírejte. Všichni jsme lidé a všichni děláme chyby.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dnešní aspekt v sobě skrývá velmi živou energii, která vás může povzbudit k větší otevřenosti, než jste možná byli zvyklí. Určitá osoba na vás může udělat dojem svou originalitou a vhledem do života, ale je to vaše nadšení a vaše touha dozvědět se víc, co mezi vámi skutečně rozhýbe věci.

Práce

Vaše pracovní morálka je dnes neuvěřitelně silná. Dokážete toho hodně, takže se nebojte na svůj denní seznam zapsat dvakrát více položek než obvykle. Vaše schopnost soustředění je silná a zdroje, které potřebujete, jsou k dispozici.

Peníze

Aspekty v oblasti vašeho horoskopu spojené se zaměstnáním a zdravím vás vybízejí, abyste provedli potřebné změny a nechali se vyšetřit. Protože vesmír odhaluje věci, které byly dříve pohřbeny pod povrchem, můžete zjistit, že vám někdo hodlá zablokovat cestu k úspěchu. Pohled do minulých životů a karmy vám ukáže, že nyní budete sklízet to, co jste zaseli.

Zdraví

Zdravotní praktiky jsou skvělým způsobem, jak se znovu spojit se ztracenými částmi sebe sama. Pečlivé dítě, které si každou sobotu urovnávalo zásuvku na ponožky, se může znovu objevit, když myjete nádobí po uvaření výživného jídla; malá gymnastka, která měla energii jako štěně, se vám může vybavit pokaždé, když si rozbalíte podložku na jógu. Jak vaše praxe sílí, nezapomeňte jemně přijímat ty části sebe sama, které se vynořují. Právě přijetím, nikoli odsuzováním, dosáhneme celistvosti.

Přečtěte si také