Denní horoskop KOZOROHA na 11. 11. 2022

Kozoroh 11. 11. 2022

Pokud se v určité oblasti setkáte s odporem nebo frustrací, měli byste to považovat za znamení, že byste se měli vydat jinou cestou. Věci by měly plynout hladce a snadno. Toto je jeden z těch dnů, kdy se realita bude tvrdě střetávat s fantazií, zejména pokud je nemáte v mysli dobře oddělené. Užívejte si svůj imaginární svět, ale vypořádejte se i s tím praktickým.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Pokud jste si přáli strávit čas s milovanou osobou v dokonalém romantickém prostředí, pak můžete využít dnešní šanci tento sen uskutečnit. Uspořádejte večeři při svíčkách v kouzelné atmosféře v pohodlí svého domova. Použijte měkké závěsy, decentní osvětlení a nádherné vůně, abyste z této noci vytvořili nezapomenutelný zážitek.

Práce

Vytvořili jste si situaci, ve které se necítíte úplně dobře. Někde na cestě jste ztratili spojení se svým pravým já a svým skutečným cílem. Nezůstávejte v této obtížné pozici. Je na čase, abyste se posunuli dál.

Peníze

Kolem je nyní hodně vzdušné energie. To může někdy způsobit, že jsou lidé přelétaví, ale vy jste něco jiného. Znovu se soustředíte na úsilí o získání finančních prostředků, které už nějakou dobu nosíte v hlavě. Ať už se jedná o podnikání nebo zábavu, je čas to rozjet. Vesmír vás mezitím učiní obzvláště věšteckými, takže se vám možná skutečně vyplatí zahrát si loterii. Nikdy nevíte!

Zdraví

Jste rádi středem pozornosti, ale když se dějí změny, raději se držíte v pozadí. Díky dnešnímu uspořádání planet bude vaše mysl dohánět vaše pocity a snažit se přijít na to, co vlastně chcete. V příštích dnech se příliš netlačte do společnosti. Místo toho se zaměřte na to, co vám může poskytnout nejjistější oporu: pravidelné cvičení, lehké jídlo a pravidelný spánek. Pečujte o sebe!

Přečtěte si také