Denní horoskop KOZOROHA na 13. 9. 2022

Kozoroh 13. 9. 2022

Kozorozi, telefonát z jiného státu by vám dnes mohl přinést překvapivé informace, které ve vás probudí události a myšlenky, o nichž jste dosud neuvažovali. Možná budete na chvíli v úžasu. Možná byste to měli probrat s přáteli, abyste zjistili, co si o tom myslí. Mohlo by dojít k zajímavým diskusím. Na konci dne už nebudete mít stejné myšlenky!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Máte příležitost poznat zvláštního člověka, jehož tichá autorita vás přitahuje. Dnes se vám může naskytnout příležitost ke společné práci, která podtrhne, kolik toho máte společného. Jelikož oba máte sklon ke skromnosti, může chvíli trvat, než se to skutečně rozjede. Ale alespoň začnete.

Práce

Přemíra požitkářství je pro vás dnes velkým tématem. Během pracovního dne se vám může stát, že budete mít neustále chuť na jídlo. Možná vám někdo nabídne pamlsek nebo sladkost ze sklenice. Do půlky odpoledne celou sklenici vyprázdníte.

Peníze

Vesmír uvádí váš peněžní život do křehké rovnováhy. Vaše tvůrčí nápady a zaměření jsou nyní obdivuhodné a budou mít přímý vliv na cestování, učení a metafyziku. Pokud cítíte, že si potřebujete rozšířit vzdělání, neváhejte utratit peníze za kurz nebo seminář. Je to vše pro vaše budoucí zlepšení a zanedlouho to přinese peněžní ovoce.

Zdraví

Dnešní planetární aspekt je skvělý pro kreativitu! Zvažte proto, zda si něco neslíbíte. Nejprve se podívejte, co můžete udělat pro svou vlastní pohodu, pak si stanovte své cíle a dejte si závazek, že je budete dodržovat. Mějte na paměti, že vaše zdravotní praktiky jsou pro váš prospěch a z vaší volby, měli byste se cítit optimisticky a plni naděje. Zkontrolujte sami sebe a zaznamenejte případné pochybnosti nebo obavy. Pokud se ve svých cílech necítíte dobře, možná byste měli polevit.

Přečtěte si také