Denní horoskop KOZOROHA na 14. 12. 2022

Kozoroh 14. 12. 2022

Podivný, nečekaný telefonát nebo e-mail vás může zmást. Volajícího nemusíte znát, informace nemusí dávat smysl nebo vám může přinést zprávu, která se vám nezdá. Cokoli uslyšíte, může být přehnané, ne-li lživé. Pokud je to pro vás důležité, ověřte si fakta dříve, než učiníte ukvapené závěry a než je předáte ostatním.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Přejete si, aby mezi vámi a určitým milostným zájmem byl určitý odstup. Nemusí to nutně znamenat konec vztahu, ale může to znamenat, že potřebujete strávit nějaký čas odděleně a věnovat se jiným věcem a také zjistit, jaké to je získat na chvíli nezávislost. Tato přestávka vám oběma pravděpodobně prospěje.

Práce

Vaše flexibilita bude dnes v práci nezbytná. Vaše schopnost vplouvat do situací s grácií a lehkostí bude vaší vstupenkou k úspěchu. Automaticky vycítíte, jakou máte pozici a jaká je vaše role. Důvěřujte tomuto instinktu.

Peníze

V tomto týdnu se vám může zdát, že své finanční záležitosti nemáte pod kontrolou, ale máte na ně větší vliv, než se zdá. Možná se budete snažit přijít s novými nápady, nebo se dokonce pustíte do nové práce. V příštím měsíci však může být těžké se prosadit. Možná dokonce přemýšlíte o změně kariéry nebo o nové pozici. Vyčkat do dalšího období je v tuto chvíli lepší volbou.

Zdraví

Mohlo by dojít k určitému vnitřnímu odmítnutí správné věci. Je důležité tento odpor pochopit a přijmout opatření, jak se s ním vypořádat. Například pokud máte pocit, že vás dnes uspokojí konzumace pouze bohatých jídel, zkuste si vybrat salát, který obsahuje bohaté ingredience. Nebo pokud není ve vašem programu cvičení, zvolte po jídle krátkou procházku. Když budete dělat tyto malé kompromisy, dáte svému zlému dvojčeti zpětnou vazbu a pravděpodobně dojde k vášnivé diskusi.

Přečtěte si také