Denní horoskop KOZOROHA na 2. 11. 2022

Kozoroh 2. 11. 2022

Dnes se možná cítíte nemilovaní, i když k tomu nemáte žádný skutečný důvod. Vaše vztahy by měly být poměrně silné, ale vaše biorytmy jsou pokleslé, takže vám může chybět sebedůvěra. Zavolejte blízkému příteli a sejděte se. Zajděte si na nákupy nebo do kina a zvedněte si náladu. Na konci dne se budete cítit opět jako dřív!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Mezi vámi a milovanou osobou může dojít k mnoha srdečným rozhovorům, což může být jen dobře. Pokud se v souvislosti s nějakým problémem z minulosti nahromadila bolest nebo zášť, vyčistěte vzduch, dokud máte příležitost.

Práce

Stojíte proti tvrdému soupeři. Ostatní vás vracejí zpět do reality a vám se to nemusí příliš líbit. Vaše nálada není příliš dobrá, přestože se ji snažíte předstírat. Buďte na sebe mírní. Toto náročné období pomine.

Peníze

Ve vašem kariérním sektoru se chystají změny. Vesmír přináší komunikaci a kreativitu. Možná budete muset prozkoumat novou kariérní cestu, abyste zůstali svěží v tom, co děláte. Výsledkem by mohly být spousty nové energie a příležitostí. Můžete nyní zažít kariérní vzestup, což rozhodně znamená více peněz. Nepodceňujte své úspěchy. Zasloužíte si to, co si vyděláte.

Zdraví

Cítíte vítr v zádech díky dnešní planetární konfiguraci. Cítíte se živí a zdraví, přestože máte občas tendenci se přepracovat! Pokračujte tento týden ve svých zdravých návycích. Prioritou by měla být vyvážená strava, takže omezte pečivo a pamatujte, že vody není nikdy dost. Ve skutečnosti by vám lehký půst výrazně zvýšil energii. Snažte se jíst lehce a každý druhý den po dobu pěti dnů vyloučit sacharidy a mléčné výrobky.

Přečtěte si také