Denní horoskop KOZOROHA na 22. 11. 2022

Kozoroh 22. 11. 2022

Ať už se v uplynulých dnech objevily jakékoli potíže, máte sílu je překonat, nabrat novou sílu a jít dál. Vaše fyzická energie je dobrá – nevyčerpá vás. Pravděpodobně budete tlačit na pilu a postaráte se o každou povinnost, jakmile se objeví. Pokud jste přemýšleli o tom, že začnete s novým projektem, je tento den vhodný k tomu, abyste to udělali. Překážky vás nezastaví.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Právě díky rozhovoru se konečně dostanete k jádru problému, který vás už nějakou dobu trápí. Budete si chtít sednout s milovanou osobou a vyříkat si to na rovinu. To vám oběma skutečně pomůže prozkoumat hlubší city, které k sobě oba chováte, a umožní vám to obnovit své závazky.

Práce

Jste na začátku čtyřtýdenního období, během kterého se nebudete cítit příliš spojeni s aspekty kariéry. Nebudete dobře souznít s lidmi nebo situacemi, do kterých se zapojíte. Celkově se jedná o období růstu. Buďte mu otevřeni.

Peníze

Vzhledem k tomu, že vesmír ovlivňuje vaši oblast skupin, politiky a ambicí, je pro vás nebe limit, pokud jde o to, čeho chcete dosáhnout. To je skvělé. Pozitivní aspekty vám pomáhají setkávat se s lidmi, které potřebujete znát, abyste posunuli své sny, a zároveň upravovat krajinu v delším časovém období. Vše se nyní mění, možná ne tak rychle, jak byste si přáli, ale jde to kupředu a přinese to peníze.

Zdraví

Nikdy není pozdě vydat se směrem, kterým chcete. Dnešní planetární konjunkce osvětluje nevyšlapanou cestu a i neústupného člověka může inspirovat k tomu, aby se obrátil a vydal se vstříc nové příležitosti. Váš vnitřní hlas vám pod tímto tranzitem skutečně něco řekne a je ve vašem nejlepším zájmu mu naslouchat. Pomůže vám uklidňující, relaxační cvičení. Jóga, pilates, protahování, zvedání činek  dělejte cokoli, co vás uzemní. Doporučují se také horké koupele.

Přečtěte si také