Denní horoskop KOZOROHA na 23. 10. 2024

Kozoroh 23. 10. 2024

Možná budete muset dnes podniknout zásadní kroky, abyste uhájili svou pozici. Vaše současné smýšlení vás přivedlo k určitému bodu a nyní stojíte před nutností tento bod obhájit. Můžete mít pocit, že se školní tyran dožaduje peněz na oběd. Nevzdávejte se bez boje. Šikanující se vás bojí stejně jako vy jeho.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Dlouhodobý problém se dnes může posunout směrem k řešení. Pokud jste s partnerem ztratili kouzelnou jiskru, která dříve charakterizovala váš vztah, připravte se na událost, která se zpočátku může zdát rušivá, ale nakonec vás opět výrazně sblíží. Někdy potřebujeme prudký náraz, aby nás přiměl ke změně.

Práce

Přinejmenším osmdesát procent světa je neznámých, tak proč si dělat starosti s tím, co neznáte? O tuhle část je postaráno za vás. Stačí to jen přijmout a důvěřovat. Přijdou k vám zprávy, které vám pomohou nasměrovat vás správným směrem.

Peníze

Máte před sebou náročnou práci – v dobrém slova smyslu. Zdá se, že každý teď chce kousek z vás, protože vyzařujete zdraví a štěstí. A váš osobní styl je jedinečný, takže každý chce vědět, co nosíte. Využijte toho ve svůj prospěch a zužitkujte veškerou pozornost ve více příležitostí, vyšší plat a lepší benefity.

Zdraví

Nikdy není pozdě vydat se směrem, kterým chcete. Dnešní planetární konjunkce osvětluje nevyšlapanou cestu a i neústupného člověka může inspirovat k tomu, aby se obrátil a vydal se vstříc nové příležitosti. Váš vnitřní hlas vám pod tímto tranzitem skutečně něco řekne a je ve vašem nejlepším zájmu mu naslouchat. Pomůže vám uklidňující, relaxační cvičení. Jóga, pilates, protahování, zvedání činek  cokoli, co vás uzemní. Doporučují se také horké koupele.

Přečtěte si také