Denní horoskop KOZOROHA na 23. 8. 2022

Kozoroh 23. 8. 2022

Chystáte se na dlouhou cestu letadlem, Kozorozi? Pokud můžete, odložte ji. Mohlo by to být pomalé a únavné. Pokud cestovat musíte, připravte se na zpoždění, ztrátu zavazadel nebo špatné počasí. Cestujte nalehko, buďte na letišti včas a vezměte si s sebou nějakou četbu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Můžete využít svou lásku k procesu uzdravování a svou schopnost najít diamant ve špíně ve svém vlastním vztahu. Planetární konfigurace, která se nyní vyskytuje, vám dává šanci dělat práci, kterou tajně milujete – hrát si na psychoanalytika. Můžete hloubat v šedé kůře mozkové svého milovaného člověka a radovat se a žasnout nad tím, co z ní vychází. Pokud to bude fungovat, budete si tento proces užívat.

Práce

Jste ve skvělé pozici, abyste mohli razantně pokročit v realizaci svých inovativních nápadů. Jediné, co vám brání, jsou lidé, kteří jsou příliš zaseknutí ve svých zvyklostech, než aby zkusili něco nového. Těchto lidí se nebojte. Uspějete i bez nich.

Peníze

Toto období je pro vás důležité, protože expanze a štěstí se spojují s náhlými a často kreativními nápady. Znamená to, že se vám bude dařit přitahovat lidi a příležitosti. Vaše energie je nyní magnetická. Využijte ji ve svůj prospěch tím, že budete telefonovat, posílat životopisy a využívat svých sociálních kontaktů k setkávání s novými a zajímavými lidmi. Je možná báječná spolupráce.

Zdraví

Tento den je v mnoha ohledech váš. Dokážete třídit plevy od zrna jako žádné jiné znamení a zrno je možná ve vaší emocionální pravdě. Víte, co situace nebo člověk potřebuje, aby se urovnal, takže se nebojte do toho zapojit. Aby se to odrazilo i ve vašem těle, zkuste jíst listovou zeleninu nebo borůvky, abyste zažívacímu traktu pomohli se zpracováním potravy. Věděli jste, že borůvky napomáhají zdravému pohybu střev?

Přečtěte si také