Denní horoskop KOZOROHA na 25. 12. 2022

Kozoroh 25. 12. 2022

Možná máte pocit, že už nemůžete zkoumat své vnitřní pocity, ale musíte vytrvat. Máte obrovskou schopnost pohřbít problémy hluboko a můžete procházet životem a zapomnětlivě na nich surfovat. Je pravda, že tato strategie vám umožňuje zůstat v dobré náladě. Ale nikdy nemusíte mít tak dobrou náladu, abyste byli hluboce šťastní.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Příležitostně se pyšníte tím, že jste příliš civilizovaní a vyrovnaní, než abyste se zamilovali, a často se romanticky založeným lidem posmíváte. Energie, kterou dnes planety vyzařují, by však mohla oslnit vaše oči hvězdným prachem, a než se nadějete, můžete být zamilovaní. Možná se přistihnete, že bloudíte těma samýma zbožňujícíma a prosebnýma očima, kterým se často vysmíváte!

Práce

Jste poháněni k tomu, abyste dnes vykonali obrovské množství práce. Vaše vytrvalost je silná a cítíte se motivovanější než obvykle. Máte schopnost dosáhnout vysokého postavení a za své úspěchy se dočkáte uznání.

Peníze

Pokud chcete něco změnit ve svém pracovním a finančním životě, je tento týden tou správnou příležitostí. Váš komunikační sektor se rozšiřuje, což vám dává jedinečné schopnosti, díky nimž dokážete prosadit svůj názor u kohokoli, od vrcholu potravinového řetězce až dolů. Zároveň se mění váš společenský okruh, protože vyřazujete lidi, kteří neslouží vám ani vašim životním cílům. Peníze přicházejí díky tomu, že se řídíte pokyny svého srdce.

Zdraví

Dnes jste obzvláště citliví na své okolí. Můžete, ale nemusíte být designér nebo architekt, ale záleží vám na tom, jak vypadá fyzický svět. Vyžadujete rovnováhu a harmonii mezi svým vnitřním a vnějším světem. Pokud jste chtěli něco ve svém domově nebo šatníku změnit, abyste měli větší pohodlí nebo klid, pusťte se do toho. Váš vnitřní svět je ovlivněn jakýmkoli odkládáním a má sklon nechat se strhnout nevyřešenými problémy.

Přečtěte si také