Denní horoskop KOZOROHA na 4. 11. 2022

Kozoroh 4. 11. 2022

Odvažte se vyjádřit své myšlenky, aniž byste se báli posměchu. To je to, co vám dnes říká planetární konfigurace. To je přesně to, co se vám líbí, protože strach ze zesměšnění je většinou vaší zkázou. Výzvou pro vás je říci jasně, co si myslíte, aniž byste si vypůjčovali myšlenky druhých. Odvažte se to udělat!

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Můžete mít pocit, že balancujete na okraji propasti. Pocity jsou intenzivní a situace s milovanou osobou může vyletět do vzduchu. Můžete podniknout rychlé kroky, abyste to změnili dříve, než se vám to vymkne z rukou, a můžete to udělat tak, aby to, co se stane, skutečně zlepšilo váš vztah k lepšímu.

Práce

Pravda je odhalena. Přijměte tuto pravdu a jednejte podle ní, místo abyste se jí vyhýbali a předstírali, že se vás netýká. Postavte se čelem k faktům a zjistíte, že to, co se v důsledku toho stane, je v nejlepším zájmu vašem i lidí kolem vás.

Peníze

Ve vašem kariérním sektoru se chystají změny. Vesmír přináší komunikaci a kreativitu. Možná budete muset prozkoumat novou kariérní cestu, abyste zůstali svěží v tom, co děláte. Výsledkem by mohly být spousty nové energie a příležitostí. Můžete nyní zažít kariérní vzestup, což rozhodně znamená více peněz. Nepodceňujte své úspěchy. Zasloužíte si to, co si vyděláte.

Zdraví

Planety vám dnes dávají chuť dokončit jakýkoli úkol. Nebeská atmosféra vás nabádá, abyste věnovali pozornost svému tělu a zejména hygieně. Budete mnohem spokojenější, když budete pravidelně uklízet, alespoň jednou týdně prát, umývat nádobí ihned po jídle apod. Tento aspekt zvýší vaši úctu k domácímu životu. Když je váš domov vaším útočištěm, i když se jedná o dočasný domov, jste vyrovnanějším jedincem.

Přečtěte si také