Denní horoskop KOZOROHA na 4. 9. 2022

Kozoroh 4. 9. 2022

Vydat se do něčeho zcela nového a odlišného může být to, co potřebujete, Kozorozi. Máte v sobě pevnou praktickou stránku, ale potřeba vzrušení a dobrodružství je pravděpodobně stejně silná. Pokud v poslední době hodně tlačíte na pilu, udělejte si volno a dopřejte si trochu zábavy. Navštivte přítele nebo zajeďte na místo, kde jste ještě nebyli, a prozkoumejte ho.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Denní planetární konstelace s sebou přináší pocit, že máte co oslavovat. Chcete-li se o tento pocit štěstí podělit s někým blízkým, udělejte pro něj něco výjimečného. Pokud hledáte romantický dárek, můžete ho najít na místech, kde panuje silná umělecká atmosféra. Zvažte návštěvu virtuální umělecké galerie nebo kulturní výstavy.

Práce

Vaše silná vůle je obvykle velmi užitečná při získávání faktů a pronikání k jádru situace. Dnes však musíte zaujmout klidnější přístup. Při získávání informací buďte k lidem jemní a starostliví, nikoliv útoční.

Peníze

Máte neuvěřitelnou schopnost předvídat budoucnost, pokud jde o peníze. Víte, kdy se vám bude dařit a kdy ne. Nyní jste možná ještě větší jasnovidci než obvykle. Proto je dobré si nastřádat nějaké peníze navíc na zábavu, kterou si chcete užít na dovolené s přáteli a rodinou nebo sami. Představte si odměnu, když budete pravidelně spořit.

Zdraví

Dnes je možný nový pohled – věci, které děláte každý den, se vám mohou zdát nějak jiné – užijte si tuto novou perspektivu! Je důležité být flexibilní a naslouchat vnitřnímu hlasu, který vám říká, kdy se máte přiklonit a kdy od situace odejít. Často vyhovíte v situacích, kdy z toho bude mít prospěch někdo jiný  zeptejte se raději sami sebe, co skutečně potřebujete. Pokud jde o to, co jíte, je moudré dát svému střevnímu traktu pauzu od chleba a mléčných výrobků.

Přečtěte si také