Denní horoskop LVA na 10. 10. 2022

Lev 10. 10. 2022

Nečekané události vás dnes mohou vyvést z míry, ale tyto události mohou být součástí většího trendu, kterému byste měli věnovat pozornost. Po ruce je velká příležitost a vy byste ji neměli ignorovat. Drobnosti mohou naznačovat nějakou zásadní změnu, která se musí ve vašem životě odehrát, než se tato nová energie prosadí. Vyčistěte pavučiny a přivítejte závan čerstvého vzduchu.

Charakteristika znamení Týdenní horoskop Měsíční horoskop Roční horoskop

Láska

Možná máte pocit, že jste dnes náhle prozřeli. Situace, která vás již delší dobu mátla a v níž jste si možná nevěděli rady, vás najednou oslní svou jasností. Víte, proč s vámi druhý člověk chce být, a plně chápete jeho motivy. Jasněji chápete i své vlastní motivace.

Práce

Držte se dnes blízko své domovské základny - ať už je to váš pracovní stůl, stanice, nebo váš skutečný domov. Ať tak či onak, tato domovská základna je místem, kde se vám bude práce dařit nejlépe. Vaše schopnost soustředit se bude poměrně silná.

Peníze

Jste připraveni využít některé nové příležitosti v práci a podnikání. Vesmír zdůrazňuje sektor, který řídí peníze a hodnoty, takže budete moci nejen více vydělat, ale také je moudře využít. Může to znamenat, že budete investovat do své budoucnosti tím, že zdokonalíte své profesní dovednosti, nebo najdete oblasti, kde jste příliš utráceli, a omezíte je.

Zdraví

Hlas vašeho těla může být někdy tichý. Proto budete muset dodržovat režim, který nebude kolísat s každým novým nápadem, který vás napadne. Když se potřebujete motivovat, myslete na své zdraví jako na práci. Úspěšný kandidát bude třikrát týdně aerobně cvičit, bude dbát na to, aby jedl třikrát denně vyvážená jídla a mezi jídly svačil pouze čerstvé ovoce nebo zeleninu, a během dne bude pít nadměrné množství vody. Tento přístup vám může pomoci udržet si koncentraci, když je vaše mysl v chmurném stavu.

Přečtěte si také